يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

29.11.97 1در نهمین نشست سراسری هم‌اندیشی معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری که با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، پژوهشگاه مواد و انرژی در لیست برترین پژوهشگاه‌های کشور در حوزه همکاری‌های علمی بین المللی قرار گرفت و از آن تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست که دکتر نیما نادری سرپرست امور بین الملل پژوهشگاه مواد و انرژی نیز حضور داشت، برترین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی کشور در حوزه همکاری‌های علمی بین المللی معرفی و با حضور وزیر علوم از آن‌ها تقدیر شد.

براساس نتایج ارزیابی‌ها در سال ۹۷–۹۶، پژوهشگاه‌ پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشگاه‌ مواد و انرژی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی و علوم جوی به عنوان پژوهشگاه‌های در مسیر موفقیت در حوزه بین الملل شناخته شدند. همچنین، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی عنوان رتبه برتر پژوهشگاه‌ها را کسب کرد.

در این نشست، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر وجود ظرفیت پذیرش دانشجویان در دانشگاه‌های بزرگ کشور، مطرح کرد: براساس تأکیدات مقام معظم رهبری، برنامه‌های توسعه‌ای کشور و وزارت علوم، توسعه روابط علمی و بین‌المللی، یکی از محورهای بسیار مهمی است که حاصل توجه به آن، توسعه دیپلماسی علمی و گسترش علم و فناوری خواهد بود و امیدواریم از این طریق نتایج ارزشمندی را برای کشور به ارمغان بیاوریم.
دکتر غلامی با بیان اینکه یکی از وظایف وزارت علوم در حوزه روابط بین‌الملل، ایجاد زمینه پذیرش دانشجویان غیرایرانی است، افزود: از جمله روش‌هایی که منجر به بهبود این شرایط می‌شود، ورود به دوره‌های همکاری مشترک بین المللی می باشد.