دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۹۸ | Monday 25 March 2019

برگزیده شدن طرح فناورانه پژوهشگاه مواد و انرژي در فراخوان طرح‌هاي پژوهشي و فناورانه مشترك بين وزارت علوم ايران و بنياد علوم پاكستان

arm.pazhoheshgahموفقیتی دیگر برای پژوهشگاه مواد و انرژی؛

طرح فناورانه "ساخت سامانه خودكار تميزكننده ريزگرد از صفحات خورشيدي" از دكتر مازیار دهقان عضو هیات علمی پژوهشكده انرژي پژوهشگاه مواد و انرژي جزو 10 طرح برتر پذيرفته شده در نتايج داوري دومين فراخوان طرح‌هاي پژوهشي و فناورانه مشترك بين وزارت علوم ايران و بنياد علوم پاكستان که در گزارش تارنماي بنياد علوم پاكستان آورده شده است، می باشد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این طرح که با همكاري دانشكده سيستم‌هاي انرژي دانشگاه ملي علوم و فناوري پاكستان (NUST) انجام می شود، تحت حمايت مالي هر دو نهاد عالي ايراني و پاكستاني قرار خواهد گرفت.

همچنین در اولين دوره فراخوان طرح‌هاي مشترك بين ايران و پاكستان نيز دو طرح از پژوهشكده انرژي با همكاري NUST در بين 8 طرح، تحت حمايت قرار گرفته بود كه از اين حيث پژوهشگاه مواد و انرژي با دارا بودن سه عنوان طرح از بين 18 طرح مصوب طي دو دوره فراخوان صورت گرفته در كنار دانشگاه تهران، در صدر مراكز تحقيقاتي و پژوهشي وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در زمينه همكاري‌هاي مشترك بين‌المللي بين دو كشور قرار گرفته است.

گفتني است، هر سه طرح پذیرفته شده، در زمينه انرژي‌هاي تجديدپذير خورشيدي و بادي می باشد كه با همكاري اعضاي هيات علمي پژوهشكده انرژي و با محوريت دكتر دهقان، دكتر رهگذر و دكتر پوررجبيان در حال انجام است.