دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۹۸ | Monday 25 March 2019

استفاده از دانش و فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی در حل مشکلات شهر مشکین دشت و تعاملات متقابل

13.12.97 1در دیدار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با شهردار مشکین دشت مطرح شد؛

جلسه ای به منظور همکاری و تعامل بیشتر و حل مشکلات شهری با استفاده از دانش و فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی با شهرداری مشکین دشت با حضور دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه، دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی، دکتر قدمیان معاون فناوری، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست و آقای نصیری مدیر امور مالی این پژوهشگاه، مهندس موسوی شهردار مشکین دشت، مهندس همتی قائم مقام شهردار و مهندس افشار عضو شورای شهر مشکین دشت، در این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این جلسه دکتر خاوندی بر تعامل بیشتر بین پژوهشگاه مواد و انرژی و شهرداری مشکین دشت تاکید کرد و همکاری مشترک، استفاده از دانش و فناوری موجود در حوزه های انرژی تجدیدپذیر، بحث تصفیه آب و ... برای حل مشکلات منطقه، همکاری در حوزه رفاهی از جمله تعاونی مسکن و ایجاد فضاهای فرهنگی و ورزشی را از مهمترین محورهای همکاری دانست.

وی تولید برق خورشیدی در یکی از مناطق مشکین دشت را  یکی از  پروژه هایی برشمرد که این پژوهشگاه می تواند آن را اجرا کند.

در ادامه مهندس موسوی نیز برای همکاری های متقابل، اعلام آمادگی نمود و  از بحث انرژی های پاک استقبال کرد.

وی همچنین خواستار کمک و همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی در حل مشکل آب های فاضلابی در منطقه فرخ آباد، همکاری و حمایت در ایجاد مجموعه های فرهنگی و تفریحی با محوریت ترویج نوآوری و فناوری و تدوین استانداردهای ساختمان سبز توسط پژوهشگاه، شد.

در این نشست مقرر شد تفاهم نامه همکاری در حوزه های انرژی، تصفیه آب و راهکارهای همکاری در حوزه های رفاهی کارکنان منعقد شود.