شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ | Saturday 21 September 2019

13.12.97 2با هدف گسترش همکاری های فناورانه صورت گرفت؛

دکتر سید علی اصغر بهشتی مدیر مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران در نشستی با حضور دکتر خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر قدمیان معاون فناوری، دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست،  دکتر فرویزی مدیر ارتباط با صنعت و دکتر دادفر مدیر مرکز رشد پژوهشگاه، درخصوص نحوه همکاری های متقابل فناورانه و استفاده از امکانات و تجربیات دو مجموعه، گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر خاوندی در این نشست با اشاره به تفاهم نامه ای که اخیرا با دانشگاه علم و صنعت منعقد شده است، اظهار داشت: اکنون زمینه همکاری های مشترک فراهم شده و می بایست به دنبال استفاده از مزیت ها، امکانات و تجربیات دو طرف باشیم.

وی افزود: با مدیریت صحیح و ایجاد فرصت و همچنین هدفگذاری می توانیم برنامه های فناورانه خود را پیش ببریم.

مدیر مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت، تجهیزات و دستگاه های اندازه گیری، وسعت فضای مورد نیاز، کارگاه ها و آزمایشگاه ها و نیروی متخصص را نقطه قوت پژوهشگاه مواد و انرژی دانست و جهت همکاری های مشترک اعلام آمادگی نمود.

وی همچنین پیشنهاد داد با همکاری دانشکده مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت، مرکزی را ایجاد کرده تا فضایی بیشتر برای همکاری های متقابل بوجود بیاید.

در ادامه دکتر بهشتی با اشاره به تاریخچه تاسیس مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه علم و صنعت، وضعیت فعلی و روند جاری و نیز برنامه های آتی آن مرکز را تشریح کرد و دکتر دادفر نیز توضیحاتی را درخصوص اقدامات انجام شده و برنامه های مرکز رشد پژوهشگاه، ارائه نمود.

در پایان این نشست، دکتر بهشتی از مرکز رشد، پایلوت ها، ساختمان سبز و نمایشگاه دائمی دستاوردهای پژوهشی و فن بازار این پژوهشگاه بازدید کرد.