دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۸ | Monday 22 July 2019

بازديد اعضاي هيات علمي دانشكده شيمي دانشگاه علم و صنعت از پژوهشگاه مواد و انرژي/ امضاي تفاهم نامه همكاري

دكتر رحمت اله رحيمي رئيس دانشكده شيمي دانشگاه علم و صنعت ايران به همراه اعضاي هيات علمي اين دانشكده طي نشستي با معاونين، مشاور عالي رئيس و مدير حوزه رياست، روساي پژوهشكده ها و اعضاي هيات علمي اين پژوهشگاه ديدار و گفتگو كردند.

در اين ديدار، تفاهم نامه همكاري هاي علمي و پژوهشي به منظور توسعه پژوهش هاي كاربردي، رفع مشكلات صنايع و سازمان ها در كشور و جهت ايجاد و گسترش و همفكري و همكاري هاي آموزشي- پژوهشي، مابين دانشكده شيمي دانشگاه علم و صنعت و پژوهشگاه مواد و انرژي منعقد گرديد که در راستای تفاهم نامه همكاري علمي و پژوهشي مابين اين پژوهشگاه و دانشگاه علم و صنعت که اخیرا به امضا رسيده است، می باشد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه، در ابتداي اين نشست دكتر حصاركي معاون پژوهش و تحصيلات تكميلي پژوهشگاه به اختصار به معرفي اين پژوهشگاه، پژوهشكده ها و فعاليت هاي آنها پرداخت.

دكتر قدميان معاون فناوري پژوهشگاه نيز توضيحاتي را درخصوص فعاليت هاي فناورانه و تجاري سازي دستاوردها و محصولات پژوهشگاه، ارائه نمود.

سپس مهمانان از ساختمان سبز، نمايشگاه دستاوردهاي فناورانه و تجهيزات پژوهشي و آزمايشگاه ها و پایلوت های اين پژوهشگاه بازديد نمودند.

در ادامه، رئيس دانشكده شيمي دانشگاه علم و صنعت ابراز امیدواری کرد که این نشست ها مفید واقع شده و وارد مرحله اجرایی شود.

دکتر رحیمی آزمایشگاه های پژوهشگاه مواد و انرژی را بسیار مجهز دانست و اظهار داشت: با وجود امکانات و تجهیزات این پژوهشگاه می بایست از حداکثر پتانسیل آن استفاده کرد.

وی همچنین آمادگی خود را برای همکاری و انجام عملیات اجرایی اعلام نمود و گفت: دانشکده شیمی از نیروی انسانی متخصص و توانمندی برخوردار است و می توانیم متقابلا کارهای عام المنفعه در حوزه تحقیقات انجام دهیم.

دکتر رحیمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت را یکی از دانشکده های شاخص کشور دانست و افزود: تعدادی از اساتید این دانشکده جزو 1درصد بهترین دانشمندان جهان می باشند.

در پایان، اعضاي هيات علمي دانشكده شيمي دانشگاه علم و صنعت در یک گفتگوی تخصصی؛ هر يك به معرفي گروه علمي خود در دانشكده و فعاليت هاي مربوطه پرداختند.

26.12.97 2

26.12.97 1