يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

4A7D5528 3EF8 4D05 9C47 6420818898B7دومین همایش بین‌المللی دانشگاه سبز با هدف ترویج انرژی‌های پاک و توجه مردم و مسئولان کشور به چالش‌های زیست‌محیطی به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، به میزبانی دانشگاه اصفهان آغاز به کار کرد.

دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی و دکتر رهگذر دبیر شورای راهبری مدیریت سبز پژوهشگاه مواد و انرژی در این همایش شرکت کردند.

در حاشیه این همایش دیدارهایی جهت تبادل نظر با نمایندگان مدیریت سبز در دانشگاه های مختلف کشور، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این همایش بین المللی با هدف ترویج استفاده از انرژی‌های پاک و معرفی و ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در حوزه مدیریت سبز و انتقال تجربیات داخلی و بین‌المللی در هشت محور تخصصی شامل تجربیات ملی و بین‌المللی، انرژی‌های تجدیدپذیر، مدیریت آب و پساب، مدیریت مصرف انرژی، مدیریت پسماند، حمل‌ونقل سبز، فناوری اطلاعات و ارتباطات سبز و طراحی پردیس‌های دانشگاهی پایدار به مدت دو روز در دانشگاه اصفهان در حال برگزاری است.

دستاوردهای دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان کشور و جهان در ۴۸ غرفه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دارد.

رونمایی از سامانه مدل ملی تراز سبز، رونمایی از تمبر همایش و برگزاری نشست‌های تخصصی و سخنرانی‌های مختلف از جمله برنامه‌های جانبی دومین همایش بین‌المللی دانشگاه سبز در دانشگاه اصفهان است؛ بر اساس سامانه ملی تراز سبز تمام دانشگاه‌های کشور باید عملکردهای خود در حوزه مدیریت سبز را ثبت کنند و بر مبنای آن تراز دانشگاه‌ها ارزیابی می‌شود.

نخستین دوره همایش دانشگاه سبز به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۹۶ برگزار شد.