پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | Thursday 22 August 2019

معاون پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی از حمایت از پژوهش های فناورانه تقاضا محور در سال جاری خبر داد

17.2.98 1دکتر سعید حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: تقویت پژوهش های فناورانه تقاضا محور از برنامه های سال جاری معاونت پژوهشی پژوهشگاه است چرا که مهمترین هدف پژوهشگاه، پژوهش در موضوعات مورد نیاز کشور و تلاش برای به ثمر رساندن نتایج آنها می باشد که می بایست مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر حصارکی در مراسمی به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز معلم که با ارائه گزارش عملکرد معاونت های پژوهشگاه، همراه بود، اظهار داشت: در راستای تقویت پژوهش های فناورانه تقاضا محور، اقداماتی همچون طرح تجمیع گرنت اعضای هیات علمی، حمایت مستقیم از طرح های فناورانه و تامین نیروی انسانی پژوهشی برای طرح، از طریق طرح های پسا دکتری و یا طرح داخلی را در دستور کار داریم .

وی افزود: این معاونت با همکاری همه همکاران و پژوهشکده ها در تلاش است تا برنامه ریزی و زمینه سازی لازم برای رساندن پژوهشگاه به جایگاه واقعی خود را انجام دهد و این مساله یاری همه کارکنان را می طلبد.

معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه ادامه داد: در این راه می بایست سرمایه هایمان؛ اعم از منابع مالی و منابع انسانی را به سمتی متمرکز کنیم که یک دستاورد ملموس برای جامعه داشته باشد.

دکتر حصارکی یکی دیگر از اهداف حوزه پژوهشی را رشد و اعتلای فعالیت های بین المللی دانست و خاطر نشان کرد: بحث بین المللی سازی دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور که در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته است، در حال انجام است و در پژوهشگاه نیز برای اینکه در جایگاه 5 پژوهشگاه برتر کشور در حوزه بین المللی قرار بگیریم فعالیت های زیادی صورت گرفته است.

وی افزود: پژوهشگاه نسبت به سال 96، به طور میانگین در مواردی که معیار ارزیابی طرح بین المللی سازی است، رشد 100 درصدی داشته است و انتظار داریم در سال جاری نیز رشد خوبی داشته باشیم .

دکتر حصارکی ادامه داد: در بحث h-index اعضای هیات علمی نیز گام بسیار بزرگی برداشته شده و تقریبا 1 واحد رشد h-index متوسط داشتیم که عدد خوبی است. در حوزه طرح های بین المللی نیز تقریبا در سال 97، 8 طرح بین المللی مشترک داشتیم که با سایر دانشگاه های دنیا انجام شده و 10 طرح هم برای سال 98 پیش بینی کردیم و از آنها حمایت می کنیم.

دکتر حصارکی با اشاره به اینکه در حال حاضر، 4 عضو هیات علمی برای سردبیری نشریات بین المللی و 1 ثبت اختراع بین المللی داریم، افزود: یکی از اقداماتی که برای رشد این حوزه در دستور کار قرار دادیم، بحث تشویق اعضای هیات علمی و حمایت از طرح های مشترک بین المللی  است .

وی همچنین گفت: در حوزه نشر علم و فناوری بحث نشریات پژوهشگاه و کتب اعضای هیات علمی مطرح است که در شناسایی موانع برای بهبود سرعت چاپ آن تلاش شده است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه در پایان افزود: این معاونت آماده دریافت هر گونه پیشنهاد، انتقاد و نقطه نظرات همکاران می باشد تا با کمک همه همکاران در راستای ماموریتی که در این پژوهشگاه داریم، موفق باشیم.