چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۸ | Wednesday 26 June 2019

دکتر خاوندی: پژوهشگاه مواد و انرژی در جهت رفع مشکلات فنی و مهندسی کشور گام بر می دارد

9C693BDB 7BC6 4E0C B0AD E9C8664E44E4دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی یکی از پژوهشگاه های ملی و  با سابقه کشور است که با فعالیت در حوزه مواد و انرژی، به سمت رفع مشکلات فنی و مهندسی کشور پیش می رود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر خاوندی در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از این پژوهشگاه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه بیشتر پژوهش های محققان این پژوهشگاه مربوط به حوزه صنعت می شود، افزود: محققان این پژوهشگاه در مسیر تبدیل ایده های خود به فناوری و قابل ارائه به بازار حرکت می کنند.

وی ادامه داد: بیشتر دانشجویان و کارکنان پژوهشگاه مواد و انرژی نیز در سطوح عالی علمی قرار دارند و در مسیر حل و فصل مشکلات صنعت گام بر می دارند.

رئیس  پژوهشگاه مواد و انرژی با بیان اینکه در حال حاضر،  پروژه هایی در بحث مواد مهندسی، مواد زیستی، پوشش های پیشرفته، آب شیرین کن ها، پروژه انرژی های خورشیدی و تجدیدپذیر و ... را داریم که در حال انجام است، اظهار داشت: امروز تحریم ها موجب تقویت فعالیت ها و حل مشکلات و همچنین افزایش تقاضاها بصورت جدی تر شده که فرصت مناسبی برای تکیه بر ظرفیت های داخلی به شمار می رود.

دکتر خاوندی همچنین بیان داشت: محققان این پژوهشگاه تاکنون اختراعات زیادی در سطح جهانی، منطقه و کشور به ثبت رسانده اند که بخشی از این دستاوردها تجاری سازی شده است.

رئیس پژوهشگاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر 32 واحد فناور در مرکز رشد پژوهشگاه مستقر می باشد که 19 واحد فناور، به عنوان شرکت ثبت شده اند و در بین آنها 3 شرکت به عنوان شرکت دانش بنیان به فعالیت مشغول می باشند.

وی در پایان با اشاره به بازدید دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و استاندار البرز عنوان کرد: ما از مسئولین انتظار حمایت بیشتر مادی و معنوی از شرکت های دانش بنیان و شرکت هایی که فناورانه و روی موضوعات پژوهشی کار می کنند، را داریم.