دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۸ | Monday 22 July 2019

بازدید اعضای هیات علمی گروه مواد زیستی دانشگاه علم و صنعت از پژوهشگاه مواد و انرژی

27.3.98 3با هدف گسترش همکاری‌های مشترک صورت گرفت؛

نشستی به منظور همکاری های مشترک گروه مواد زیستی دانشگاه علم و صنعت با اعضای هیات علمی پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته پژوهشگاه مواد و انرژی با حضور دکتر خاوندی رئیس پژوهشگاه، دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی، دکتر قدمیان معاون فناوری، دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر بهنام قادر رئیس پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته، دکتر مریم سعیدی فر مدیرگروه بیو مواد و اعضای هیات علمی گروه پژوهشی بیو مواد این پژوهشکده برگزار و طی آن به بررسی نیازهای فناوری، راهکارها، زمینه های همکاری و پروژه های مشترک پرداخته شد.

این نشست در راستای اجرایی نمودن تفاهم نامه همکاری فیمابین که پیشتر به امضا رسیده است و توسعه همکاری های مشترک با دانشگاه علم و صنعت، صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست دکتر خاوندی ضمن معرفی اجمالی پژوهشگاه، اظهار داشت: امیدواریم در گفتگوی امروز به تعامل بهتر و بیشتری در زمینه فعالیت های مشترکی که انجام می دهیم، برسیم. در این راستا ما تمام امکانات و تجربیات خود را به اشتراک می گذاریم.

وی افزود: وجود پتانسیل بسیار خوب اعضای هیات علمی گروه مواد زیستی دانشگاه علم و صنعت و همچنین گروه بیو مواد پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته پژوهشگاه مواد و انرژی، وجود امکانات و فضاهای مناسب و تجربیات پژوهشگاه و دانشگاه علم و صنعت می تواند اشتراکاتی را ایجاد کند که در جهت رفع نیازهای جامعه و تعریف طرح های کلان ملی گام بردارد و درصورت موفق  بودن این همکاری، قویترین مرکز فعال در زمینه بیو مواد شکل خواهد گرفت.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی همچنین گفت: ما در راستای اجرای مفاد تفاهم نامه همکاری که با دانشگاه علم و صنعت منعقد کردیم، تعدادی دانشجوی مشترک در زمینه بیو مواد اخذ و تربیت خواهیم نمود.

دکتر خاوندی تاکید کرد: با این نشست ها و در پی آن، همکاری های مشترک، باید پروژه های هدفمند تعریف و برنامه ریزی شود تا خروجی مهمی برای کشور داشته باشد.

در ادامه، دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی ضمن معرفی اعضای پژوهشگاه حاضر در این نشست، به اقدامات و زمینه های فعالیت این پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: ما در پژوهشگاه بر طرح های پژوهشی کلان و تقاضا محور، تولید و فروش محصولات نوآوری و دانش فنی، حمایت از تجاری سازی یافته های پژوهشی از طریق راه اندازی واحدهای فناور مرکز رشد، ارائه خدمات آزمایشگاهی و ارائه دستاوردهای فناورانه تمرکز داریم.

وی همچنین با ارائه توضیحاتی درخصوص فعالیت های معاونت پژوهش و تحصیلات تکمیلی و  مرکز رشد، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم در حوزه بیو مواد همکاری خوبی با  هم داشته باشیم.

معاون فناوری نیز با اشاره به اقدامات این معاونت گفت: ما طرح های پژوهش و فناوری، فروش دانش فنی و محصول فناورانه را دنبال می کنیم و در این راستا طرح های همکاران را در پژوهشکده های مختلف مورد ارزیابی قرار داده و برنامه ریزی کردیم تا در توسعه این طرح ها به نتیجه اثبات فناوری و پاسخ به تقاضای بازار فناوریبرسیم.

وی با اشاره به رویکرد کلی فناوری این پژوهشگاه اظهار داشت: عقد قراردادهای فناوری-تحقیقاتی، توسعه فناوری، فروش و تجاری سازی از فعالیت های مهم حوزه فناوری این پژوهشگاه می باشد.

دکتر بهنام قادر رئیس پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته و همچنین دکتر سعیدی فر مدیر گروه بیو مواد این پژوهشکده به فعالیت ها و زمینه های تحقیقاتی، تجهیزات، اعضای هیات علمی این پژوهشکده  و فعالیت های گروه بیو مواد پرداختند.

در ادامه، دکتر جوادپور مدیر گروه مواد زیستی  دانشگاه علم و صنعت ضمن استقبال از همکاری در زمینه های دانشجویی، پروژه های تقاضا محور و تجاری سازی فناوری ها، به معرفی توانمندی ها و دستاوردهای این گروه پژوهشی پرداخت.

اعضای هیات علمی این گروه نیز ضمن معرفی خود و زمینه های تحقیقاتی که به آن مشغول می باشند به بحث و گفتگو پرداخته و ضمن ابراز خوشحالی و  استقبال از این همکاری، جهت ادامه همکاری های تخصصی اعلام آمادگی نمودند.

در پایان این نشست بازدیدکنندگان از آزمایشگاه های محیط زیست، بیو مواد، نانو مواد، سرامیک و نمایشگاه دائمی پژوهش و فن بازار و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه بازدید بعمل آوردند.