دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۸ | Monday 22 July 2019

کسب گواهی نامه سطح آمادگی فناوری (TRL) توسط محققان پژوهشگاه مواد و انرژی

mercفناوران و پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به کسب گواهینامه سطح آمادگی فناوری (TRL) در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فن بازار 97 شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر حسین قدمیان معاون فناوری این پژوهشگاه با بیان این خبر گفت: 9 طرح فناورانه اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در هفته پژوهش، فناوری و فن بازار 97، موفق به کسب گواهی­نامه سطح آمادگی فناوری (TRL) شد.

وی افزود:اعطای این گواهی­نامه هر ساله طبق ارزیابی سامانه ارزیابی فناوران ایران (سافا) توسط پارک علم و فناوری گیلان صورت می گیرد.

گفتنی است، این طرح ها شامل: " اینورتر سه فاز متصل به شبکه" از دکتر فرهاد براتی،"پیچ های ارتوپدی قابل جذب" از دکتر سعید حصارکی،"مبدل حرارتی ترکیبی زمین نهاد" و "هواگرمکن خورشیدی نسل جدید" از دکتر حسین قدمیان، " افزودنی نانو ساختار برای سوخت بهینه نیروگاه"، "دانش ساخت مواد افزودنی نانوساختار برای روانکاری"، " تدوین دانش فنی فناوری تولید نانوسیال هیبریدی"، " ارتقاء عملکرد گردآورنده خورشیدی" و "طراحی سیستم PVT خورشیدی با استفاده از نانوسیال" از دکتر امیر حسین زمزمیان، می باشد.