دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۸ | Monday 22 July 2019

ممنوعیت چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و تکالیف آموزشی رایج از سال تحصیلی آینده

10.4.98 1در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اعلام شد؛

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها، گزارش‌های علمی و درسی و یا تکالیف آموزشی رایج را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر شریعتی نیاسر در این نامه آورده است: در راستای سیاست‌های محترم دولت و با عنایت به عزم دستگاه آموزش عالی در کاهش هزینه‌ها، صرفه‌جویی در مصرف کاغذ و دستیابی به اهداف برنامه مدیریت سبز و همچنین توجه به نقش آموزش عالی در بهینه‌سازی رفتارهای صحیح در جامعه، لازم است کلیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از سال تحصیلی آینده نسبت به حذف و ممنوع کردن چاپ کاغذی پایان نامه ها و رساله ها گزارش های علمی گزارش های درسی و یا تکالیف آموزشی رایج در همه مقاطع و رشته‌ها اقدام کنند.

گفتنی است، تشخیص موارد استثنا (مصادیقی که امکان نشر الکترونیکی آن وجود ندارد) بر عهده موسسه خواهد بود.