يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

23.4.98 1در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

پیش ­رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش‌های فناوری‌های زیستی و سلامت (نوزیست) با هدف آشنایی با چالش‌های معرفی راهبردی برگزاری رویداد و تکنیک‌های خلاقیت و ایده پردازی، در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست که با حضور اعضای هیات علمی این پژوهشگاه برگزار شد، شرکت کنندگان با عنوان پیش رویداد (boot camp)، با مشکلات و موقعیت‌های این حوزه آشنا شده تا بتوانند ایده های خود را مطرح و در روز برگزاری رویداد، با ارائه‌ ایده و یا محصول خود، از حمایت‌های رویداد استفاده کنند.

رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش­ های فناوری­ های زیستی و سلامت با شعار اصلی "چالش فناورانه، رفاه نوآورانه" دوشنبه ۳۱ تیرماه جاری در سالن همایش صندق نوآوری و شکوفایی؛ با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صندوق نوآوری و شکوفایی و دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی تهران برگزار خواهد شد.

در پایان رویداد، به طرح­ها و راه­ حل­ های برتر امتیاز استقرار در شتاب­ دهنده­ و تجهیزات و ملزومات، اعطا می شود.

گفتنی است، این رویداد  با محوریت چالش‌ها و مشکلات صنایع بزرگ تولید زیست فناوری (بیوتک) برگزار می‌شود و صاحب‌نظران و ایده‌پردازان برای حل مشکلات این صنایع، راه حل‌های خود را ارائه می‌دهند. شرکت هایی نظیر سیناژن و اکتوردارو و هامردارو نیز به عنوان همراه در طول روند این رویداد با دانشجویان و ایده پردازان همراه خواهند بود و در مسیر روند بهبود ایده‌ها و پشتیبانی آن ها گام خواهند برداشت.