چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday 20 January 2021

23.4.98 2هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری استان البرز به منظور ارزیابی عملکرد پژوهشگاه مواد و انرژی، از این پژوهشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر نادر شکراللهی دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان البرز در دانشگاه خوارزمی و هیات همراه، طی نشستی با مسئولین و گفتگو با اعضای هیات علمی و دانشجویان، از این پژوهشگاه بازدید به‌عمل آوردند.

در این بازدید، دستورالعمل‌ها، رویه ها، دستاوردها، برنامه‌ها و  فضاهای فیزیکی و امکانات، مورد بررسی و توجه قرار گرفت. همچنین مرکز رشد پژوهشگاه و فعالیت‌ شرکت­ های مستقر در این مرکز، مورد بازدید و ارزیابی واقع شد.

گفتنی است، تشکیل و فعالیت هیأت‌های نظارت و ارزیابی استانی بر عهده دانشگاه‌ مادر در استان می باشد که فعالیت آن در استان البرز بر عهده دانشگاه خوارزمی، قرار گرفته است. فعالیت‌های نظارتی این هیات بر عملکرد مؤسسات آموزش عالی استان، اعم از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی دولتی، موسسه‌های پژوهشی، مراکز آموزش‌عالی جامع علمی-کاربردی، واحدها و مراکز پیام نور، مؤسسات آموزش‌عالی غیر انتفاعی، دانشگاه‌های آزاد اسلامی و مراکز فنی- حرفه‌ای از سال 1395 آغاز شد.