چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday 20 January 2021

26.4.98به همت مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه ثبت نام، فرایند و شاخص‌های ارزیابی دانش‌بنیان و حمایت‌های قانونی از شرکت‌های دانش بنیان توسط مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارشناسان و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد این پژوهشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر مجیدحقیقی سرارزیاب و ممیز ارزیابی دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان مدرس این دوره، با اشاره به حمایت این معاونت از برگزاری چنین کارگاه‌هایی، این دوره‌ها را گامی روبه جلو در جهت رشد توانمندی شرکت‌ها در ابعاد گوناگون بازاریابی، تجاری‌سازی و توسعه فناوری عنوان کرد.

وی ضمن اشاره به تاریخچه تصویب قانون و آیین‌نامه اجرایی حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان، به فرایند ارزیابی شرکت‌ها و معرفی معیارهای ارزیابی دانش‌بنیان بودن محصولات و خدمات پرداخت.

بر این اساس، محصولات و خدمات شرکت‌ها و موسسات طبق اصولی که از طریق کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان تحت نظر معاونت علمی ریاست جمهوری تعیین شده است، در دو بخش بررسی معیارهای اساسی محصول و خدمت و همچنین بررسی معیارهای عمومی شرکت یا موسسه، ارزیابی خواهد شد.

چگونگي ثبت‌نام متقاضيان، فرایند و معیارهای ارزیابی، دسته‌بندی شرکت‌های دانش‌بنیان، انواع حمایت‌ها و آمار شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور و استان البرز از جمله سرفصل‌های اين کارگاه بود.