سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | Tuesday 15 October 2019

7.5.98نشستی به منظور معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای فناورانه اعضای هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی و ایجاد تعامل سازنده با هلدینگ دانش‌بنیان لیدکو، با حضور دکتر حسین قدمیان معاون فناوری، دکتر رهگذر سرپرست مرکز رشد، دکتر محمدرضا دادفر مدیرعامل شرکت پیمان و اعضای هیات علمی فعال در حوزه‌های زیست فناوری و نانو فناوری این پژوهشگاه و همچنین دکتر ابراهیمی مدیرعامل صندوق توسعه علوم و فناوری‌های نوین لیدکو و دکتر هادیان مدیر توسعه طرح‌های این شرکت، در محل ساختمان سبز پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این نشست، دکتر قدمیان به معرفی اجمالی پژوهشگاه، توانمندی‌ها و ارتباط سازنده آن با صنایع و تجاری‌سازی دانش‌های فنی موجود  پرداخت.

در ادامه، دکتر ابراهیمی نیز به معرفی هلدینگ لیدکو پرداخت و گفت: این هلدینگ در قالب صندوق پژوهش و فناوری و با راه‌اندازی شتاب دهنده لیدکو از فناوری‌های توجیه‌پذیر اقتصادی در همه سطوح فناوری حمایت کرده و اقدام به سرمایه گذاری می‌نماید.

وی با اشاره به دخیل کردن بخش خصوصی در اقتصاد و سیاست‌گذاری اقتصادی،گفت: یکی از راه‌های رشد و توسعه اقتصادی کشور، دخیل کردن بخش خصوصی در اقتصاد و سیاست‌گذاری اقتصادی است که صندوق پژوهش و فناوری توسعه علوم و فناوری‌های نوین لیدکو جزو اولین صندوق‌های پژوهشی خصوصی کشور است که به‌منظور سرمایه‌گذاری و مشارکت در ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و فناور و تجاری کردن ایده‌ها ، خدمات مالی و مشاوره‌ای ارائه می‌دهد.

همچنین اعضای هیات‌علمی حاضر در این جلسه، توانمندی‌های موجود پژوهشگاه در زمینه‌های مختلفی همچون: بافت‌های استخوانی، مواد مصرفی چشم‌پزشکی، ساختمان صفر، حذف نیترات از آب و سیستم‌های پیش‌تصفیه پساب صنایع چرم را تشریح کردند.

گفتنی است، در پایان این نشست مقرر گردید گروه تجاری سازی و انتقال فناوری پژوهشگاه، دستاوردهای شناسایی شده خود را در قالب فرم‌های مشخص، برای شرکت لیدکو ارسال و در مقابل شرکت لیدکو سرفصل‌های مورد علاقه خود را به همراه فرم‌های مربوطه به گروه تجاری‌سازی پژوهشگاه اعلام نماید تا این گروه طی فراخوانی نسبت به جمع‌آوری طرح‌های اعضای هیات علمی پژوهشگاه اقدام نماید.