سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | Tuesday 15 October 2019

gahnameشماره نخست گاهنامه الکترونیکی مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی، تدوین و به ‌صورت الکترونیکی در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.

این گاهنامه تحت عنوان گاهنامه رشد به‌منظور توسعه کمی و کیفی فعالیت‌ها از طریق انعکاس اخبار مربوط به عملکرد ستاد و واحدهای فناور مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و همچنین اطلاع رسانی همایش‌ها، رویدادها و نمایشگاه ­ها فعالیت خود را آغاز نموده است.

طراحی و ساخت اولین دستگاه اندازه­ گیری زاویه ترشوندگی دما بالا، حضور مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی در سی و یکمین نشست مدیران مراکز رشد سراسر کشور، برگـزاری اولین پیش رویـداد راهـکارهای نـوآورانه در چالش­ های فناوری ­های زیستی و سلامت، برگزاری نخستین رویداد کارآفرینی دانشجویی در گرایش مواد و انرژی و اطلاع رسانی همـایش آشنایی کسب و کارهای نوپا با معافیت­ های مالیاتی، مدرسه تابستانه کسب و کار خواجه نصیر ۹۷، برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری در زنجیره ارزش گیاهان دارویی، رویداد ایده بازار صنعت حمل و نقل ریلی، عناوینی هستند که در این شماره ارائه شده اند.

برای دریافت نسخه الکترونیکی این گاهنامه اینجا کلیک کنید.