يكشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | Sunday 18 August 2019

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک مابین پژوهشگاه مواد و انرژی و مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان

94F4E732 14E2 46A2 B199 CEAD9F809D65این تفاهم‌نامه به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی- تحقیقاتی و پژوهشی و بهره‌مندی از امکانات آموزشی، پژوهشی و تجهیزاتی پژوهشگاه مواد و انرژی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فرآیند اجرایی شدن المپیاد پژوهشی دانش‌آموزی کشور، به امضای دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی و دکتر فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان رسید.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این تفاهم‌نامه که با محوریت مشارکت در برگزاری المپیاد پژوهشی دانش‌آموزی در دو محور محیط‌‌زیست و انرژی منعقد شده است، پژوهشگاه مواد و انرژی معرفی محورهای اصلی در حوزه انرژی و محیط‌زیست، داوری طرح‌ها و مقالات ارائه شده دانش‌آموزی توسط کمیته‌های تخصصی اعضای هیات‌علمی پژوهشگاه، پشتیبانی عملی و تحقیقاتی با استفاده از امکانات آزمایشگاهی پژوهشکده برای مقالات برگزیده، چاپ مقالات برگزیده در نشریه JREE و تأمین سالن برگزاری آیین اهدای جوایز نهایی در پژوهشگاه را برعهده دارد.

مدت اعتبار این تفاهم‌نامه که در 7 ماده و 2 نسخه به امضای طرفین رسیده، از تاریخ امضاء، 3 سال می‌باشد و در صورت توافق کتبی طرفین، تمدید آن بلامانع است.

گفتنی است، این المپیاد، اولین المپیاد پژوهشی در کشور است که با مشارکت پژوهشگاه مواد و انرژی اجرا خواهد شد. همچنین ایران ششمین کشور در دنیا است که این المپیاد را برگزار می‌کند.

20.5.98 1