سه شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ | Tuesday 17 September 2019

زمان ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نامetelaeye

دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 98

ضمن عرض تبریک دانشجویان محترم پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد، خواهشمند است جهت ثبت نام در پژوهشگاه، طبق مراحل ذیل اقدام نمایید.

الف: ثبت نام غیر حضوری:

لازم است کلیه پذیرفته شدگان از روز شنبه مورخ 23/06/1398 لغایت یکشنبه 24/6/1398 با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس golestan.merc.ac.ir و مطالعه بخش راهنمای مربوط به دانشجویان(قسمت راهنمای پذيرش غيرحضوری دانشجويان جديدالورود) نسبت به بارگذاری موارد لازم اقدام نمایند.

Usrername: u981*******                (******* = شماره داوطلبی سازمان سنجش)

Password :   **********                 (********** = کد ملی)

لازم به ذکر است پذیرش حضوری منوط به ارائه چاپ «گواهی پذیرش غیر حضوری» از سیستم گلستان در زمان مراجعه می باشد.

ب: ثبت نام حضوری:

لازم است کلیه پذیرفته شدگان طبق تاریخ های اعلام شده و با در دست داشتن مدارک جهت ثبت نام به پژوهشگاه مواد و انرژی مراجعه نمایند.

سه شنبه و چهارشنبه:    مورخ 26/06/1398 و 27/06/1398     ساعت 8:00 صبح

مکان ثبت نام: کرج جاده  مشکین دشت انتهای بلوار امام خمینی (ره) روبروی شهرداری

تلفن تماس: 6280040 0263  داخلی  161(امور آموزشی و ثبت نام)    166 (امور مربوط به سیستم گلستان)

1. اصل مدرک مقطع کارشناسی شامل یکی از موارد ذیل:
    • اصل و یک برگ فتوکپی دانشنامه
    • اصل و یک برگ فتوکپی مدرک گواهی موقت
    • آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه به هنگام ثبت‌نام و شركت در آزمون دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 31/6/98 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاريخ 31/6/98 و يا 30/11/97 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي مقطع قبل در فرم مذكور درج و قبلاً به تاييد مسوول ذيربط رسيده است را زمان ثبت‌نام ارائه نمايند. (فرم پیوست)
  2. تصویر مدرک مقطع کاردانی (درصورتیکه مدرک کارشناسی ناپیوسته باشد)
  1. اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ مدرک مقطع قبل براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه ادامه تحصيل فارغ التحصيلان رتبه اول مقطع قبل، ‌ پذيرفته‌ شده‌اند.
  2. اصل شناسنامه به همراه دو برگ فتوکپی از کلیه  صفحات
  3. اصل کارت ملی به همراه دو برگ فتوکپی دو رو
  4. شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری
  5. مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 2 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ سال 1398 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌)
  6. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  7. ریزنمرات دوره کارشناسی و کاردانی (الزامی)- (غیر رسمی قابل قبول است.)
  8. کارنامه مرحله انتخاب رشته و مرحله انتخاب قبولی در سازمان سنجش آموزش کشور (الزامی)
  9.  کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد رشته مهندسی مواد- سرامیک که گرایش دوره کارشناسی آنها سرامیک نمی باشد براساس آئین نامه وزارت علوم مبلغ دوازده میلیون و پانصد هزار ریال (000ر500ر12ریال) به حساب درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه به شماره IR800100004001020603005264  نزد بانک مرکزی واریز نموده و اصل فیش واریزی را در روز ثبت نام تحویل متصدیان ثبت نام نمایید.
  10. چاپ و به همراه داشتن کلیه مدارکی که در سیستم گلستان بصورت فیزیکی درخواست شده است الزامی

می باشد.

مدارک فوق الذکر بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش­ کشور بوده و از دانشجویانی که دارای نقص مدرک باشند ثبت نام نهایی بعمل نمی آید.

تذكرات‌ مهم

1ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2ـ از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 31/6/98 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «كان‌ لم‌ يكن» تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

3- دانشجویان در صورت نیاز می توانند قبل از تحویل دانشنامه یا گواهی موقت مقطع قبلی در روز ثبت نام، یک کپی برابر اصل برای خود تهیه نمایند.

4- پژوهشگاه مواد و انرژی فاقد امکانات خوابگاهی می باشد.