سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | Tuesday 15 October 2019

10.7.98 1به‌منظور ایجاد همکاری‌های مشترک برگزار شد؛

نشست اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز و پژوهشگاه مواد و انرژی

روسای دانشکده‌های داروسازی، انرژی، دندانپزشکی، فناوری‌های نوین، مسئول مرکز رشد، مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیر مرکز مطالعات آموزش و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز، طی دیدار و گفتگو با معاون اداری، مالی و پشتیبانی، معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی، روسای پژوهشکده‌های فناوری نانو و مواد پیشرفته و انرژی پژوهشگاه مواد و انرژی و اعضای هیات علمی آنان، از آزمایشگاه‌های این پژوهشکده‌ها بازدید نمودند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این نشست که در سالن جلسات پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، پس از عرض خیر مقدم توسط دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه، اعضای حاضر در جلسه به معرفی عنوان و زمینه تحقیقاتی خود پرداخته و با فعالیت‌های طرفین آشنا شدند.

در ادامه دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه به معرفی پژوهشگاه و فعالیت‌های آن در حوزه پژوهشی و فناوری پرداخت.

وی گفت: این پژوهشگاه با چهار پژوهشکده، 72 عضو هیات علمی، حدود 200 دانشجوی کارشناسی ارشد و 100 دانشجوی دکتری در زمینه‌های مواد، انرژی، مهندسی پزشکی، فیزیک و سرامیک فعالیت می‌کند.

معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه ضمن اشاره به توانمند‌های این پژوهشگاه، درخصوص فعالیت‌های پژوهشی، فناوری و همچنین مرکز رشد و نشریات علمی پژوهشگاه توضیحاتی را ارائه نمود.

دکتر مریم سعیدی فر مدیرگروه بیو مواد پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته پژوهشگاه نیز به معرفی اعضاء و فعالیت‌های اصلی این گروه پرداخت.

وی به انجام حدود 70 پروژه پژوهشی و دانشجویی در راستای فعالیت‌های گروه بیو مواد پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: در این پژوهشگاه طرح‌های پژوهشی متعددی در قالب قرارداد با شرکت‌ها و صنایع مختلف به انجام رسیده است.

همچنین دکتر مهرداد عدل معاون پژوهشکده انرژی درخصوص زمینه‌های فعالیت در این پژوهشکده همچون انرژی‌های تجدیدپذیر، مدیریت مصرف انرژی و آلودگی زیست محیطی منابع انرژی و پروژه های داخلی و بین المللی در این زمینه، توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه جلسه، دکتر محمد پازوکی رئیس پژوهشکده انرژی نیز به محورهای برجسته فعالیت‌ها برای محیط زیست اشاره کرد و اظهار داشت: در پژوهشگاه مواد و انرژی در زمینه سنجش آلاینده‌های آب و هوا تجارب بسیار مفیدی وجود دارد.

وی افزود: همچنین درخصوص سوخت‌های جایگزین فعالیت‌های زیادی در این پژوهشگاه صورت گرفته است.

اعضای حاضر در جلسه در ادامه به بحث و تبادل نظر درخصوص موارد همکاری و طرح مسائل مورد نیاز و پاسخگویی آنان پرداختند.

دکتر صفری رئیس مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن استقبال از همکاری دومجموعه، بر ایجاد تمهیداتی جهت تسریع در موارد قابل همکاری تاکید کرد.

در پایان موضوعاتی همچون تبادل دانشجو و استاد، استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی طرفین، همکاری در زمینه تکمیل تحقیقات پژوهش‌های مهندسی و بالینی، استفاده از همکار پژوهشی در پروژه‌های پژوهشی، انجام طرح‌های کلان در راستای نیازهای استان در حوزه انرژی و مهندسی پزشکی، تقویت نشریات علمی با همکاری طرفین، همکاری در حوزه‌های مواد دندانی و استخوانی، مدل‌سازی و بهداشت محیط کار، به‌عنوان نمونه‌ای از همکاری‌های مشترک طرفین مطرح شد.