سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | Tuesday 10 December 2019

آغاز همکاری‌های مشترک؛

بازدید هیات رئیسه و اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی از نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت

دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی به همراه معاونین اداری،مالی و پشتیبانی و پژوهشی و تحصیلات تکمیلی، مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، روسای پژوهشکده‌های انرژی و نیمه‌هادیها، مدیر ارتباط با صنعت و تعدادی از اعضای هیات علمی این پژوهشگاه طی بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت با مسئولین این نیروگاه درخصوص زمینه‌های همکاری متقابل، گفتگو کردند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این نشست دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست به ارائه گزارشی درخصوص توانمندی‌های این پژوهشگاه برای همکاری مشترک پرداخت.

در ادامه رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به اینکه این پژوهشگاه پتانسیل و توانمندی بالایی برای رفع نیازهای نیروگاه‌ها و صنایع کشور دارد، اظهار داشت: امیدواریم این جلسه آغاز خوبی برای ایجاد همکاری‌‌ها در راستای حل مشکلات کشور باشد.

دکتر خاوندی برای همکاری در زمینه‌هایی همچون پوشش‌های سرامیکی پره‌ها، ساخت پره‌ها، تعمیر زیرلایه و پوشش‌های پره‌ها، سوخت نانو و دوده روب صوتی، تصفیه فاضلاب، ذخیره هیدروژن و تولید انرژی از آن، ممیزی انرژی، ممانعت از خوردگی لوله‌ها، آموزش‌های کوتاه مدت و بلندمدت برای متخصصین نیروگاه در پژوهشگاه، اعلام آمادگی نمود.

رئیس هیات مدیره نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت نیز ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با هیات رئیسه پژوهشگاه، گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی یکی از پژوهشگاه‌های با سابقه کشور است که ارتباطات متعددی با صنایع مختلف دارد.

وی ارتباط صنعت با دانشگاه و مراکز پژوهشی را ضروری دانست و افزود: در طی سال‌های اخیر با مراکز دانش بنیان، دانشگاهی و پژوهشی ارتباط زیادی برقرار کردیم و خواستار همکاری با این پژوهشگاه نیز هستیم.

دکتر ضرغام ضمن استقبال از همکاری در تربیت دانشجو و بورسیه دانشجویان و همچنین انجام پژوهش‌های مشترک، همکاری پژوهشگاه در حل موضوعاتی همچون سایش و فرسودگی لوله‌های آب واحدها در نیروگاه، نصب پکیج تصفیه فاضلاب و نیز سرویس‌های آزمایشگاهی برای آنالیز ترکیبات نفت و گاز را خواستار شد.

رئیس هیات مدیره نیروگاه با تاکید بر اهمیت کیفیت برای نیروگاه برق اظهار داشت:  وجود محققین باتجربه در پژوهشگاه مواد و انرژی می‌تواند وضعیت مطلوبی برای انجام فعالیت مشترک بر روی قطعات کیفی و انجام پروژه‌های پژوهشی ایجاد کند.

در ادامه نشست دیگر مسئولین پژوهشگاه و نیروگاه نیز به ارائه مسائل و نقطه نظرات خود پرداخته و درخصوص مباحث مطرح شده گفتگو کردند.

گفتنی است، در پایان این نشست از قسمت‌های مختلف نیروگاه بازدید بعمل آمد.

6.9.98 3

6.9.98 1