يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

khavandi.98پیام تبریک رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو

دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پیامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه 16 آذر، روز دانشجو را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

16 آذر ماه یادآور فداکاری، رشادت و حریت دانشجویانی است که در راه مقابله با استبداد، استکبار و خفقان دوران رژیم طاغوت با خون خود نقطه عطفی را در راه استقلال خواهی و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند.

بی‌شک دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی؛ با همان روحیه حق طلبی، پرسشگری و دانش اندوزی می‌تواند آینده توام با موفقیت کشور را تضمین کند، از همین رو انتظار می‌رود دانشجویان با بهره‌گیری از مبانی اصیل اسلامی و با بینش و آگاهی و تحصیل و کسب علم و حضور در عرصه های علم و فناوری، سعادت و پیشرفت مملکت خود را رقم بزنند.

اینجانب از طرف خود و همکارانم در پژوهشگاه مواد و انرژی این روز مهم را تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون دانشجویان کشور به‌ویژه دانشجویان عزیز این پژوهشگاه را از خداوند متعال خواستارم "

علیرضا خاوندی

رئیس پژوهشگاه