يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

18.9.98 1مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار کرد؛

کارگاه آموزشی آشنایی با تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و ملاک های ارزیابی آن

کارگاه آموزشی " آشنایی با تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و ملاک‌های ارزیابی آن"  با هدف آشنایی با انواع شرکت‌های دانش‌بنیان و ساز وکارهای ارزیابی آن در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، آشنایی با انواع شرکت‌های دانش‌بنیان و فرصت‌های پیش روی آن‌ها،  بررسی آیین‌نامه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان مطابق آخرین تغییرات کارگروه دبیرخانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شاخص‌های ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، خدمات و تسهیلات قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، فرآیند ثبت نام در سامانه ارزیابی و تشخیص شرکت‌های دانش‌بنیان، از جمله مباحثی بود که در این کارگاه ارائه شد.

گفتنی است، این کارگاه آموزشی با همکاری پارک علم و فناوری البرز و با حضور شرکت‌های عضو و مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و پارک علم و فناوری البرز، اعضای هیات علمی، کارشناسان مرکز رشد و دانشجویان توسط مهندس وفایی سرارزیاب تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مدت 4 ساعت در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد.