چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday 20 January 2021

بازدید رئیس هیات مدیره و سرپرست نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند (شهدای پاکدشت) از پژوهشگاه مواد و انرژی/ امضای تفاهم نامه همکاری

دکتر محسن ضرغام رئیس هیات مدیره و سرپرست نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند (شهدای پاکدشت) ، مدیران و کارشناسان این نیروگاه طی بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی، با دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه، معاونین، مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، روسای پژوهشکد‌ها، مدیر ارتباط با صنعت و اعضای هیات علمی این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این نشست دکتر خاوندی ضمن خوش ‌آمدگویی و با اشاره به تاریخچه تاسیس پژوهشگاه مواد و انرژی، به معرفی اجمالی و توانمندی‌های این پژوهشگاه پرداخت.

وی اظهار داشت: امیدواریم در این نشست با گفتگوی تخصصی در بحث‌های آموزش و فناوری از نیازهای نیروگاه مطلع شویم و با استفاده از پتانسیل موجود در پژوهشگاه، همکاری لازم را داشته باشیم.

در ادامه دکتر ضرغام نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، از مسئولین و محققین پژوهشگاه قدردانی نمود و گفت: این پژوهشگاه اقدامات ارزشمند و خوبی انجام داده است و ما امروز در پژوهشگاه از نزدیک، دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در حوزه علوم، پژوهش و فناوری را مشاهده کردیم.

وی افزود: در پژوهشگاه مواد و انرژی انتقال تجارب و علم به دانشجویان و دانش‌پژوهان و همچنین فعالیت‌های تجاری‌سازی به مراتب بهتر از مراکز دیگر در حوزه آموزش‌عالی انجام شده و این دستاورد مهمی است.

رئیس هیات مدیره و سرپرست نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند تصریح کرد: امروز صنعت و پژوهشگاه در کنار هم قرار گرفتند و این باعث شد ما ظرفیت‌های خود را بسنجیم، نیازهای اساسی صنعت نیروگاهی مطرح شود و در پی آن ما بتوانیم بخشی از نیازهایی که تاکنون از خارج از کشور تهیه می‌شد و یا در داخل کشور با زحمت و هزینه بالایی تامین می‌شد را در این پژوهشگاه و توسط محققین آن به‌دست آوریم.

وی افزود: امیدواریم این جلسه برای کشور مفید باشد و ما بتوانیم از امکانات پژوهشگاه در حوزه‌های علمی، پژوهش و فناوری؛ برای توسعه فعالیت‌هایمان با توجه به ظرفیت پژوهشگاه بهره ببریم.

دکتر قدمیان معاون فناوری پژوهشگاه نیز طی گزارشی رویکردها و اقدامات پژوهشگاه در حوزه فناوری و تجاری سازی را تشریح و توضیحاتی در ارتباط با محصولات فناورانه پژوهشگاه ارائه نمود.

همچنین دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه به معرفی پژوهشکده‌ها، آزمایشگاه مرکزی، کتابخانه و حوزه تحصیلات تکمیلی پرداخت.

در ادامه این نشست تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک پژوهشگاه مواد و انرژی و نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند توسط دکتر خاوندی و دکتر ضرغام امضاء شد.

سپس اعضای هیات علمی پژوهشگاه و مدیران و کارشناسان نیروگاه در قالب دو کارگروه پژوهش و تحصیلات تکمیلی و فناوری و ساخت قطعات به گفتگو پرداختند و سرفصل‌های زمینه‌های همکاری مشترک را تعیین نمودند.

گفتنی است، رئیس هیات مدیره و سرپرست نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند (شهدای پاکدشت)، مدیران و کارشناسان این نیروگاه از آزمایشگاه‌ها، کتابخانه، پایلوت و کارگاه‌ها، ساختمان سبز و نمایشگاه دائمی تجهیزات و دستاوردهای پژوهشی و  فناورانه پژوهشگاه مواد و انرژی بازدید بعمل آوردند.

19.9.98 3

19.9.98 6