يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

24.9.98 1جلسه هدایت و نظارت بر پروژه بین المللی سازی پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد

جلسه هدایت و نظارت بر پروژه بین‌المللی سازی پژوهشگاه مواد و انرژی با حضور کارگروه مربوط به نظارت بر فعالیت پژوهشگاه در دفتر معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این جلسه دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گزارش عملکرد این پژوهشگاه در سال‌های 97 و 98 حول محور شاخص‌های بین‌المللی سازی شامل مقدار و سطح مشارکت اعضاي هیات‌علمی براي پیشبرد اهداف پروژه، نحوه افزایش ارتباطات بین‌المللی پژوهشگاه، نحوه فعالیت‌هاي فناورانه پژوهشگاه، نحوه حرکت پژوهشگاه به سوي پژوهشگاه نسل سوم جامعه محور، تبیین روند پیشرفت پروژه در مجموعه، نحوه مدیریت و جذب نخبگان در مجموعه و همچنین نحوه تخصیص اعتبارات مربوطه براي ارتقاء و تعریف ماموریت ارتقاء تراز بین‌المللی پژوهشگاه را ارائه نمود.

همچنین دکتر سیم چی استاد دانشگاه شریف و عضو کارگروه هدایت و نظارت در این پروژه و ناظر بر طرح ارتقاء پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن ابراز رضایت درخصوص عملکرد پژوهشگاه در جهت بهبود شاخص های بین‌المللی، نکاتی را در زمینه چگونگی بهبود عملکرد ارائه داد.

در پایان اعضای کارگروه سوالاتی را در رابطه با عملکرد پژوهشگاه مطرح نمودند که توسط نمایندگان پژوهشگاه شامل دکتر خاوندی رئیس پژوهشگاه، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر رحیمی پور نماینده پژوهشگاه در این طرح و دکتر نادری سرپرست بین‌الملل پاسخ داده شد و در نهایت اعضای کارگروه به امتیازدهی درخصوص فعالیت پژوهشگاه در پروژه ارتقاء تراز بین المللی پرداختند.

گفتنی است، پروژه ارتقاء تراز بین‌المللی یکی از چهار پروژه کلان توسعه اقتصاد دانش‌بنیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای طرح‌ اقتصاد مقاومتی است و طبق آخرین گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به کسب رتبه سوم از بین 9 پژوهشگاه منتخب در این پروژه گردیده است.