دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹ | Monday 28 September 2020

28.2.99 1موفقیت دیگر پژوهشگاه مواد و انرژی در عرصه همکاری‌های پژوهشی-فناوری بین المللی؛

اخذ پروژه قراردادی بین‌المللی با کشور ترکیه توسط محققان پژوهشگاه مواد و انرژی

در پی اعلان فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT Joint Call 2020 و پس از دریافت 164 طرح پیشنهادی؛ 22 طرح مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه ای از سوی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد پذیرش قرار گرفت که از آن میان تنها یک طرح به متعلق به پژوهشگاه‌های کشور بوده است که اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به اخذ آن شدند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، عنوان این طرح‌ که با داوری مشترک کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت پژوهش و فناوری ترکیه (TUBITAK) و وزارت عتف ایران به نمایندگی دانشگاه تبریز به‌عنوان یکی از طرح‌های برگزیده معرفی شده است، " طراحی، تحلیل، ساخت و تست یک پره نوین توربین بادی محور افقی کوچک به منظور استفاده در مناطق شهری"

(Design, analysis, fabrication and test of a novel small horizontal axis wind turbine blade for use in urban areas)

می‌باشد که با همکاری محققین پژوهشگاه مواد و انرژی؛ آقایان دکتر ابوالفضل پوررجبیان، دکتر سعید رهگذر و دکتر مازیار دهقان و اعضای هیات علمی دانشگاه فنی خاورمیانه کشور ترکیه (METU) صورت پذیرفته است.

لیست تمامی طرح‌های مورد پذیرش قرار گرفته در وب سایت مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف به نشانی زیر قابل مشاهده است: https://cisc.msrt.ir/fa/news/54753/

گفتنی است، طرح‌های مذکور با مشارکت محققان ترکیه‌ای به مدت دو سال به انجام خواهند رسید.