يكشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ | Sunday 17 January 2021

4081BF28 A2DB 4213 A019 55D1E2AE264Fامضاي تفاهم نامه همكاري بين پژوهشگاه مواد و انرژي و دانشگاه ميبد

تفاهم نامه همكاري پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه میبد،  به منظور ایجاد و گسترش همکاری های سازنده علمی، پژوهشی و فناوری و همچنین تربیت فارغ التحصیلان  توانمند و کارآفرین به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، برگزاری دوره های آموزشی، اخذ دانشجوی مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی و طراحی و اجرای پروژه های مشترک پژوهشی و فناوری در ارتباط با صنایع و نیازهای استان(یزد- البرز) از موضوعات تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه مي میبد و پژوهشگاه مواد و انرژی می باشد.

در اين تفاهم نامه مقرر شد به منظور اجرا، هماهنگی و پیگیری موارد سیاستگذاری شده، یک کارگروه اجرایی شامل دو نفر از اعضاي هیات علمی از هریک از دو مجموعه، تشكيل و اقدامات لازم انجام شود.

گفتني است، این تفاهم نامه كه  در 7 ماده، 22 بند، 1 تبصره و در 2 نسخه که حکم واحد دارند، تنظیم و به امضاي دكتر عليرضا خاوندي و دكتر عباس كلانتري خليل آباد رسیده است از تاریخ امضا به مدت پنج سال معتبر می باشد و با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.