پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸ | Thursday 20 February 2020

در بازدید مسئولان شرکت کاشی و سرامیک ستاره میبد از پژوهشگاه مواد و انرژی صورت گرفت؛

بررسی راهکارهای ایجاد همکاری مشترک پژوهشگاه مواد و انرژی با شرکت کاشی و سرامیک ستاره میبد

در پی بازدید مسئولان پژوهشگاه مواد و انرژی از شرکت کاشی و سرامیک ستاره میبد، مهندس امیری مدیر کارخانه و کارشناسان R&D واحدهای فنی و تولید این شرکت ضمن بازدید از پژوهشگاه و آشنایی با دستاوردهای پژوهشی و فناوری و تجهیزات آزمایشگاهی، در نشستی درخصوص بررسی نحوه ایجاد همکاری و کمک به حل مسائل موجود در آن شرکت گفتگو کردند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این نشست که با حضور دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه، معاونین اداری، مالی و پشتیبانی، فناوری و پژوهش و تحصیلات تکمیلی، مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، روسای پژوهشکده ها، مدیر ارتباط با صنعت و تعدادی از اعضای هیات علمی برگزار شد، دکتر خاوندی ضمن استقبال از حضور مسئولان شرکت کاشی و سرامیک ستاره میبد در پژوهشگاه، اظهار داشت: امیدواریم با بررسی راهکارهای امکان همکاری در بحث تحقیقات و فناوری و انجام پروژه‌های مورد نیاز، به حل مسائل موجود در آن شرکت کمک نمائیم.

دکتر قدمیان معاون فناوری پژوهشگاه نیز ضمن ارائه گزارشی از جریان بازدید مسئولان پژوهشگاه از شرکت کاشی و سرامیک ستاره و بررسی مسائل موجود در آن شرکت، خاطرنشان کرد: در طی بازدیدهای دوره‌ای می‌توانیم به راه حل‌های بیشتری دست پیدا کنیم.

وی یادآوری نمود: این گروه فعالیت‌های فناورانه ذیل تفاهم‌نامه فیمابین پژوهشگاه با دانشگاه میبد و به‌صورت مشترک انجام خواهد شد.

معاون فناوری پژوهشگاه افزود: ما در پژوهشگاه می‌توانیم در حل مسائلی مانند ساخت قطعات (فلزی/سرامیکی) طی یک فرایند پیوسته، بازیافت آب هدررفت در فرایند تولید، طراحی و نصب سیستم‌های تصفیه و پیش تصفیه پساب‌های صنعتی، تحقیقات حوزه پوشش‌های خاص، ممیزی فنی انرژی و ارائه راهکارهای صرفه جویی انرژی و بسیاری موارد دیگر همکاری داشته باشیم.

در ادامه این جلسه، بحث‌های فنی از سوی مهندس امیری مدیر کارخانه کاشی و سرامیک ستاره میبد مطرح شد که در این خصوص، تجربیات و دانش آن توسط محققان پژوهشگاه مواد و انرژی ارائه شد.

در پایان مقرر شد موضوعات مطرح شده در این نشست در قالب یک نامه از سوی معاونت فناوری پژوهشگاه به شرکت ارسال و با هماهنگی دانشگاه میبد، پروپوزال های مربوطه تهیه گردد.

گفتنی است، مهمانان از ساختمان سبز، آزمایشگاه‌های سرامیک، پایلوت سرامیک، کارگاه پلاسما-اسپری، آزمایشگاه شناخت مواد، SEM  و آزمایشگاه‌های محیط زیست بازدید کردند.

18.10.98 4

18.10.98 3