پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸ | Thursday 20 February 2020

بازدید دانشجویان پژوهشگاه مواد و انرژی از نیروگاه برق بادی سیاهپوش (طارم)

دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی انرژی‌های تجدیدپذیر با همراهی دکتر جمیل؛ استاد درس" مبانی انرژی بادی"، نماینده تحصیلات تکمیلی، 3 نفر از همکاران پژوهشکده انرژی و نماینده روابط عمومی، با موافقت مدیرعامل شرکت آرین مهباد انرژی از مزرعه برق بادی 61/2 مگاواتی سیاهپوش (طارم) و توربین های آن بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، در این بازدید توضیحاتی درخصوص مراحل ساخت نیروگاه در اواخر سال 1395 تا بهره برداری از آن در سال 1396 توسط مهندس شیرمحمدی و مهندس پورجمال ارائه شد و به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

سپس دانشجویان و همراهان با بازدید از اتاق تجهیزات اتصال پست 33 به 230 کیلو ولت به شبکه برق سراسری و همچنین بازدید از توربین ها، با نحوه کار آنها آشنا شدند.

نیروگاه بادی سیاهپوش شامل ۱۸ واحد توربین بادی هر یک با ظرفیت 3/4 مگاوات ساخت شرکت زیمنس می‌باشد که با بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی بدون گیربکس و روز دنیا، توانایی تأمین برق بیش از ۷۵ هزار خانوار را دارد و از تولید بیش از ۱۱۰ هزار تن گاز گلخانه‌ای و آلاینده محیط زیست نظیر دی اکسید کربن و ... در سال جلوگیری می‌کند.

این نیروگاه در استان قزوین، بزرگراه قزوین-رشت، جاده لوشان به طارم، ۳ کیلومتر بعد از روستای سیاهپوش، جنب شهرک صنعتی طارم واقع شده است.

24.10.98 2

24.10.98 1