جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸ | Friday 21 February 2020

8.11.981با هدف گسترش همکاری‌های مشترک صورت گرفت؛

بازدید اعضای هیات‌علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت از پژوهشگاه مواد و انرژی

در راستای ارتقای تعاملات بین پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه علم و صنعت و همچنین اجرایی نمودن تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین، اعضای هیات‌علمی دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه از پژوهشگاه مواد و انرژی بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این جلسه که با حضور دکتر خاوندی رئیس پژوهشگاه، دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی، دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی پژوهشکده انرژی برگزار شد، مباحث مختلفی از قبیل جذب دانشجوی مشترک، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دو طرف و همچنین انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن اشاره به اهمیت تفاهم‌نامه همکاری، بر استفاده از فرصت بوجود آمده جهت ارتقای پتانسیل‌های موجود در دانشگاه و پژوهشگاه تأکید نمود.

دکتر خاوندی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های انجام گرفته بین دو طرف، انجام پروژه‌های عملیاتی از طریق جذب دانشجوی مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی را مهم دانست.

در ادامه، دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه پس از معرفی رشته‌های موجود در مقاطع تحصیلات تکمیلی این پژوهشگاه به تشریح فعالیت‌های انجام گرفته در حوزه تحصیلات تکمیلی پرداخت.

پس از آن نیز توضیحاتی درخصوص فعالیت‌ها و توانایی‌های موجود در پژوهشکده انرژی توسط دکتر عدل و دکتر پوررجبیان ارائه شد.

در پایان مهمانان از نمایشگاه دائمی پژوهش و فن بازار و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه، کتابخانه، فضاهای آموزشی و آزمایشگاه‌های پژوهشکده انرژی بازدید بعمل آوردند.

گفتنی است، جذب دانشجوی مشترک برای سالیان آتی در رشته مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی ارشد، مورد توافق طرفین قرار گرفت.