دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | Monday 20 November 2017

فراخوان مجدد نگارش مقالات دانشنامه انرژي

از اساتيد، دانشجويان دكتري و كارشناسان خبره دعوت مي شود تا در نگارش مقالات دانشنامه انرژي مشاركت نمايند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، طرح تهیه و تدوین دانشنامه انرژی با همكاري پژوهشگاه مواد و انرژی و بنياد دانشنامه نگاري از سال 1391 آغازشد.

اين دانشنامه انرژي يك مجموعه چهار جلدي شامل موضوعات و اصطلاحات علمي و فني مرتبط با انرژي بوده که به تشريح و ارائه اطلاعات جامع و مانع درباره آن­ها مي پردازد.

بر این اساس، موضوعات مطرح در دانشنامه انرژی (تحت عنوان مدخل - موجود در سایت پژوهشکده انرژی ) در پیوند مستقیم با حداقل یکی از زمینه­ های: منابع انرژی، فناوری ­های تبدیل انرژی، مصارف انرژی، جنبه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و زیست محیطی وابسته به انرژی و مدیریت انرژی می ­باشد.

در این راستا، حدود 900 مدخل اصلی تعریف شده که یک مقاله علمی مروری در ارتباط با هر مدخل نگارش می شود. تاکنون حدود 600 مدخل به نویسندگان واگذار شده و حدود 300 مدخل باقی مانده ­­است.

لذا از اساتيد، دانشجويان دكتري و كارشناسان خبره دعوت مي شود تا در نگارش مقالات باقی مانده دانشنامه انرژي مشاركت نمايند.

گفتنی است، طبق آيين­ نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هيات علمي دانشگاه ­ها و موسسات پژوهشي، به مقالات چاپ شده در دانشنامه­ ها بين 1 تا 4 امتياز (بدون سقف) تعلق مي­گيرد.