يكشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ | Sunday 29 March 2020

مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد

مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و نیز چهلمین روز درگذشت شهید سرافراز اسلام سردار سلیمانی با حضور مسئولین و کارکنان پژوهشگاه مواد و انرژی در سالن شهید بیات موحد این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در این مراسم ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و خوش آمدگویی به مهمانان، چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت و اظهار داشت: نحوه به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی که دور از صحنه جنگ و نبرد اتفاق افتاد، بسیار بزدلانه بود گرچه برای ما باعث افتخار است ولی در تاریخ برای استکبار لکه ننگی به شمار خواهد رفت.

وی افزود: درسی که می توان از این واقعه آموخت اینست که ما سردار سلیمانی‌های بسیاری در فضاهای مختلفی همچون بعد فرهنگی، اقتصادی، علمی و اجتماعی در این کشور داریم که می بایست قدر این عزیزانمان را بدانیم و مادامی که در قید حیات هستند از آنان استفاده و قدردانی کنیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی همچنین با اشاره به بحث شاخص علم و فناوری که انقلاب اسلامی باعث پیشرفت آن در کشور شد،گفت: ایران در سال‌ های بعد از انقلاب در حوزه تخصصی تولید علم و فناوری، رتبه 16 تولید علم در جهان، رتبه یک شتاب علمی، رتبه چهارم تولید علم نانو در جهان، رتبه یک در آسیا و رتبه 5 در جهان در زمینه فناوری لیزر، رتبه 11 جهان در مهندسی فضا، رتبه دهم در سلول‌های بنیادی و رتبه 11 در بحث مهندسی شیمی را دارد.

وی افزود: همچنین ما امروز عضویت 21 هزار عضو هیات علمی زن در دانشگاه‌ها، 208 دانشمند در بحث یک درصد دانشمندان برتر جهان و  نرخ 93 درصدی با سوادی جمعیت کشور را داریم. مقایسه این آمار با پیش از انقلاب اسلامی نشان از پیشرفت قابل توجه در ۴۱ سال گذشته به برکت انقلاب اسلامی دارد.

دکتر خاوندی خاطر نشان کرد: ما نیز می توانیم همچون سردار سلیمانی که در حوزه نظامی افتخار آفرین شد، در حوزه ای که بر عهده ما می باشد وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم و تاثیر گذار باشیم و راه شهدای بزرگوارمان را ادامه دهیم؛ این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند و می بایست در جایگاهی که قرار داریم به آنچه که بدست آورده ایم و هستیم، رضایت ندهیم و به دنبال ایده ‌ال ‌هایی وسیع تر و بالاتر باشیم تا بتوانیم در راه این انقلاب و این سرزمین عزیز، با موفقیت گام برداریم.

وی در پایان سخنان خود برای همه همکاران آرزوی سلامتی و موفقیت نمود و گفت: امیدوارم در این پژوهشگاه در آنچه که بر عهده ما می باشد، موفق و سربلند باشیم.

در ادامه مراسم، حجت الاسلام علی بابایی رییس اداره تبلیغات اسلامی کرج نیز به‌عنوان سخنران ویژه درخصوص پیروزی انقلاب و همچنین بیان رشادت‌ها و تلاش‌های شهید سردار سلیمانی در دفاع از کشور عزیزمان به سخنرانی پرداخت.

در پایان این مراسم از 26 نفر از کارکنان این پژوهشگاه که طی 3 سال اخیر بازنشسته شده‌اند، با اهدای لوح و هدیه تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است، این مراسم با پخش کلیپ های شهید سردار سلیمانی، پژوهشگاه در گذر انقلاب و  کلیپ بازنشستگان همراه بود و در پایان شرکت کنندگان با حضور بر مزار شهید گمنام پژوهشگاه به مقام شامخ شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و به ویژه شهید سردار سلیمانی ادای احترام نمودند.

21.11.98 4

21.11.98 5