سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ | Tuesday 7 April 2020

اقدامات پیشگیرانه پژوهشگاه مواد و انرژی برای مقابله با کرونا ویروس

پژوهشگاه مواد و انرژی در راستای سیاست های کلان ابلاغی از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا و همچنین وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری اقداماتی را به منظور تقویت برنامه ‌های پیشگیری از ابتلا و مقابله با کرونا ویروس در دستور کار خود قرار داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، از جمله تصمیمات و اقدامات صورت گرفته می توان به موارد زیر اشاره نمود :

• کلیه کارکنان با هماهنگی مدیر واحد مربوطه بدون آسیب به وظایف و ماموریت های واحد، بتوانند از مرخصی استحقاقی و همچنین مرخصی ذخیره شده خود استفاده نمایند.
  • رستوران پژوهشگاه تعطیل اعلام گردید.
  • ساعت فعالیت پژوهشگاه متناسب با تصمیمات ستاد مقابله با کرونا تغییر یابد.
  • مراجعه کنندگان به آزمایشگاه مرکزی می بایست صرفا به دفتر پذیرش آنالیز مراجعه نموده و از حضور در آزمایشگاه ها و واحدهای پژوهشگاه اجتناب نمایند.
  • کلاس های درس تعطیل اعلام گردید و مقرر شد اساتید فایل های دروس خود را در بخش اشتراک فایل سایت پژوهشگاه قرار دهند تا دانشجویان بتوانند از راه دور به فعالیت های آموزشی خود ادامه دهند.
  • دفاعیه پایان نامه های دانشجویی به تعویق افتاده و در زمان مهار بیماری برگزار گردند.
  • به منظور آگاه‌سازی کارکنان این مجموعه و همچنین مشارکت در آگاه سازی عمومی، اطلاعیه های آموزشی از سوی پزشک پژوهشگاه تهیه و اطلاع رسانی گردد و بنرهای آموزشی در مورد پیشگیری از ابتلاء به کرونا ویروس در محوطه پژوهشگاه و بیرون از پژوهشگاه نصب شود.
  • از کلیه کارکنان و مراجعه کنندگان در هنگام ورود به پژوهشگاه کنترل دمای بدن صورت گیرد و در صورت مشاهده تب از ورود فرد مربوطه ممانعت به عمل آید.
  • در بین کارکنان ماسک و دستکش یک بار مصرف توزیع گردد.
  • فضاهای عمومی، واحدها و فضاهای اداری، فضاهای آموزشی و کارگاهی، نمازخانه، سرویس های بهداشتی و کلیه محوطه های پژوهشگاه به طور مستمر ضد عفونی گردند.
  • برگزاری نماز به صورت فردی و صرفا با مهر شخصی صورت گیرد.

لازم به ذکر است کلیه واحد های پژوهشگاه و کارکنان در اجرای دقیق این تصمیمات مشارکت داشتند که این موضوع ناشی از همبستگی و همدلی کارکنان پژوهشگاه می باشد.

21.12.98 2

21.12.98 6