دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹ | Monday 25 May 2020

khavandiپیام تبریک رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹

دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پیامی آغاز سال ۱۳۹۹؛ سال «جهش تولید» را به همه مردم به ویژه جامعه علمی و فناوری تبریک عرض کرد و برای آحاد ملت ایران و جهان آرزوی سلامتی نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، متن این پیام به شرح زیر است:

به نام خداوند حکیم

آغاز سال نو و فرا رسیدن بهار را به همه مردم کشورم، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و کارکنان پژوهشگاه مواد و انرژی تبریک عرض می کنم و در این روزها که همگی در غم از دست رفتن عزیزان بسیاری از مردم بسر میبریم و شاهد آسیب کرونا ویروس به مردم جهان هستیم، از خداوند حکیم آرزوی سلامتی و از بین رفتن این ویروس را دارم و امیدوارم بزودی سلامتی، شادکامی و موفقیت مردم در سرتاسر جهان را ببینیم.

مقام معظم رهبری امسال را سال «جهش تولید» نامیدند؛ این مهم و عملی نمودن آن با کمک پژوهشگران، دانشمندان و فعالان صنعت ممکن خواهد شد، ما نیز در پژوهشگاه مواد و انرژی در راستای ماموریت، رسالت و برنامه های مصوب این مجموعه تمام توان و تجهیزات خود را بکار خواهیم بست تا در جهت پیشرفت اقتصادی کشور و جهش تولید، خدمت کنیم.

جا دارد از تلاش های اعضای هیات علمی و کارکنان این پژوهشگاه در سال گذشته قدردانی کنم. امیدوارم امسال نیز با همفکری و همکاری یکدیگر و با جدیت و پشتکار بیشتر در عرصه فناوری باعث سربلندی کشور عزیزمان باشیم.

با آرزوی سلامتی و موفقیت

علیرضا خاوندی