دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹ | Monday 25 May 2020

90C09A98 5D52 41A3 AB75 156E0C9B7060در جلسه ستاد سلامت وزارت علوم؛

آموزش از راه دور از سوی وزیر علوم مثبت و رو به بهبود ارزیابی شد

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه ستاد سلامت وزارت علوم که با حضور معاونان این وزارتخانه و اعضای ستاد برگزار شد، پس از شنیدن گزارش نحوه برگزاری کلاس‌های غیرحضوری و آموزش‌های الکترونیکی، روند کلی برگزاری کلاس‌های آموزش از راه دور را "مثبت و رو به بهبود" ارزیابی کرد.

به گزارش پژوهشگاه مواد و انرژی، به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این جلسه که در ادامه جلسات منظم ستاد سلامت وزارتخانه برگزار شد، هر یک از معاونان و اعضاء گزارشی از فعالیت‌های مجموعه‌های تحت مدیریت ستادی و بخش‌های مرتبط در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در چگونگی مدیریت پیامدها و آثار بیماری کرونا بر فعالیت‌های نظام‌ها و زیرنظام‌های مجموعه آموزش عالی ارائه کردند.

دکتر غلامی از رویکرد آموزشی برگزاری کلاس ها از راه دور به عنوان یک فرصت یاد کرد و خواستار تداوم آموزش‌ها و رفع اشکالات آن در همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور شد.

وی تاکید کرد: معاونت آموزشی وزارت علوم و بخش‌های مرتبط در دانشگاه‌ها با همکاری وزارت ارتباطات مشکلات موجود در برگزاری آموزش‌های الکترونیک را به سرعت رفع کرده تا روز به روز شاهد ارتقای کیفیت این آموزش‌ها باشیم.

گفتنی است، از روزهای نخست اعلام شیوع ویروس کرونا در کشور در اوایل اسفندماه سال گذشته، ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری زیر نظر وزیر تشکیل و درباره نحوه فعالیت بخش‌های مختلف نظام آموزش عالی کشور بحث و تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شد و تصمیم‌های اتخاذ شده در قالب نامه، بخشنامه‌ها و دستورالعمل تهیه و ابلاغ شد.