شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ | Saturday 16 January 2021

دکتر مهدی علی زاده معاون فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی و دکتر محمدرضا رحیمی پور سرپرست مرکز رشد این پژوهشگاه طی بازدید از پارک علم و فناوری البرز و دیدار با رئيس و معاونان آن و آشنايی با روند فعالیت اين پارک، جهت همکاری های فی مابين اعلام آمادگی کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر علی زاده در این بازدید به معرفی پژوهشگاه و دستاوردهای آن پرداخت .

دکتر رحيمي پور نیز در ادامه گفت:مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی 20 شرکت فعال در حوزه های مختلف از جمله توليد مواد نانو، حوزه سلامت، بايولوژيک، آی تی و... دارد که پژوهشگاه می تواند با ايجاد تعامل با پارک علم و فناوری البرز ، زمينه های رشد و توسعه اين شرکت ها را مهيا کند.

وی تأکيد کرد: مشکلات موجود در حوزه ی پژوهش و فناوری حل نمی شود مگر با تعامل دست اندرکاران فعال در حوزه ی مديريت علمی، فناوری و تکنولوژی کشور.

مهندس ربانی رئيس پارک علم و فناوری البرز نيز در اين ديدار طی سخنانی ضمن معرفی مجتمع تحقيقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوري البرز گفت: استان البرز از لحاظ علمی پتانسيل بالايی دارد چرا که از سراسر کشور نخبگان در موضوعات مختلف در اين استان وجود دارند و اين مسئله می تواند باعث توانمندی استان البرز باشد.

وی افزود: اولين مراکز تحقيقاتی و فناوری کشور در استان البرز تأسيس شده اند و ظرفيت رشد و توسعه علمی و فناوری در استان بالاست.

مهندس ربانی همچنين خاطر نشان کرد: مديريت ارشد استان نيز علاقه و انگيزه کافی برای خدمت در استان به خصوص در زمينه رشد علمی و فناوری را دارد و اين توانمندي ها باعث می شود که مسئوليت بهره برداری از پتانسيل های خوب افزايش يابد.

وی در اين جلسه پيشنهاد کرد: اگر شرکت هايی مراجعه کننده به پارک علم و فناوری البرز شرايط حضور در مرکز رشد را داشته باشند به پژوهشگاه مواد و انرژی معرفی کنيم و اگر شرکت هاي  مستقر در آن پژوهشگاه نیز از شرايط لازم برخودار باشند به پارک علم و فناوری البرز معرفی شوند تا زمينه ي توسعه ی فناوری و اقتصاد دانش بنيان مهيا شود.

وی همچنين با اشاره به برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص تبديل ايده به محصول برای اعضای هيئت علمی و نخبگان گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی نيز می تواند از اين برنامه پارک در جهت رسيدن به اهداف خود بهره مند شود.

گفتنی است، مقرر شد تفاهم نامه همکاری مابین  این پژوهشگاه و پارک علم و فناوری البرز بزودی منعقد گردد.