چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | Wednesday 2 December 2020

در دومین جلسه هیات رئیسه مشترک پژوهشگاه مواد و انرژی با دانشگاه علم و صنعت بر تشکیل کارگروه هایی برای اجرای راهبردهای همکاری مشترک تاکید شد

دومین جلسه هیات رئیسه مشترک پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه علم و صنعت با حضور دکتر جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه و دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه به‌منظور آشنایی با پژوهشگاه و همچنین بررسی اجرایی شدن موارد همکاری بین دو مجموعه که در جلسه قبلی عنوان شده بود، برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این جلسه که در سالن جلسات پژوهشگاه برگزار شد، دکتر خاوندی با اشاره به موضوع اجرایی شدن تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک با دانشگاه علم و صنعت، بر بررسی دقیق آنچه انجام شده و آنچه می بایست انجام شود، شناسایی نقاط قوت و ضعف تعاملات و توجه و مساعدت طرفین برای دستیابی به هدفگذاری های صورت گرفته تاکید نمود.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی همچنین خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه این پژوهشگاه مسئولیت دبیرخانه شبکه نانوفناوری جهان اسلام را عهده دار است، می توانیم با مشارکت دانشگاه علم و صنعت در این زمینه، با دانشگاه های جهان اسلام همکاری بیشتری داشته باشیم.

دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز ضمن تاکید بر عملیاتی نمودن مواد تفاهم نامه مشترک بین دو مجموعه، اظهار داشت: این جلسه هر 6 ماه یکبار تشکیل می شود و می بایست در این جلسات به طور جدی تری راهبردهای مشترک را بررسی کنیم و برای اجرایی شدن آن کارگروه ها و کمیته ایی تشکیل دهیم تا بطور مستمر این موارد را پیگیری و محقق کنند.

وی در این راستا مدیران دانشگاه در بخش های مرتبط با موارد همکاری در تفاهم نامه مذکور را معرفی کرد و اظهار داشت: مدیران بخش های مرتبط می بایست با همکاران خود در دو مجموعه جلسات مشترکی برگزار کنند و نتیجه آن را برای جلسات آتی اعلام نمایند.

دکتر ذاکری همچنین اعلام کرد: دفتر همکاری با پژوهشگاه در دانشگاه در حال آماده سازی است و تا پایان تیرماه در اختیار همکاران پژوهشگاه قرار می گیرد.

در این جلسه زمینه های همکاری بین دو مجموعه که در جلسه قبلی هیات رئیسه مشترک مطرح شده بود، مرور گردیده و اقدامات صورت گرفته و موانع، مشکلات ‌و راهکارهای رفع موانع مورد بررسی قرار گرفت. بعضی از زمینه های این همکاری عبارتند از :اجرای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک، ایجاد دفتر همکاری با دانشگاه در پژوهشگاه و بالعکس، ارائه دوره‌های دانشجویی مشترک، تدوین روش اجرایی برگزاری دوره کارشناسی ارشد مشترک، اخذ پروژه های کلان مشترک، استقرار شرکت‌های دانش بنیان در مرکز رشد پژوهشگاه و دانشگاه، برگزاری سمینارهای مشترک بین المللی به ویژه در حوزه نانو جهان اسلام، همکاری مشترک در هیات تحریریه مجلات، همکاری در پروژه های بین المللی با کشور آلمان، همکاری  اعضای هیات علمی پژوهشگاه به‌عنوان استاد وابسته در دانشگاه، مشارکت اعضای هیات علمی پژوهشگاه در شکل‌گیری قطب‌های جدید علمی دانشگاه، تعریف پروژه های پژوهشی مشترک، ایجاد یک مرجع علمی اعتباردهی مشترک برای ثبت اختراعات، تعریف گرنت های مشترک پژوهشی، الگو گرفتن از مصوبات هیات امناء، دستورالعمل‌ها و فعالیت‌های مجموعه مقابل، اخذ اعتبارات از وزارت عتف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به ظرفیت ایجاد شده، شناسایی و ایجاد دانش فنی و تجاری سازی محصولات پژوهشی و فناورانه و فعالیت‌های مشترک در حوزه های فناوری و مرکز رشد.

گفتنی است، ارائه دوره‌های دانشجویی کارشناسی ارشد مشترک یکی از موارد تفاهم نامه است که در 5 رشته گرایش، با پیگیری های لازم تیم اجرایی آن تشکیل و هماهنگی های آن انجام شده و در حال حاضر در حال اجرا می باشد.

در این جلسه دکتر سیدحسین سیدین معاون اداری و مالی و مدیریت منابع، دکتر امیرحسین دوایی معاون پژوهشی، دکتر ابوالفضل واحدی معاون آموزشی، دکتر هادی شهریار شاه حسینی معاون بین الملل و دکتر علی صدر مشاور عالی رئیس و مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه علم و صنعت، و همچنین دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی، دکتر قدمیان معاون فناوری، دکتر حصارکی معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر نادری سرپرست امور بین الملل، دکتر رهگذر مدیر مرکز رشد و دکتر فرویزی مدیر ارتباط با صنعت پژوهشگاه مواد و انرژی  به ارائه گزارشات و پیشنهادات خود پرداختند.

از جمله موارد پیشنهاد شده در این جلسه می توان به برگزاری جلسات مشترک بین معاون آموزشی و روسای دانشکده های دانشگاه و معاونت پژوهش و مدیر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه به منظور یکسان سازی رویه های مدیریت  دانشجویان مشترک، مشارکت اعضای هیات علمی پژوهشگاه در تدریس دانشگاه، اخذ دانشجوی مشترک خارجی، برگزاری جلسات مشترک با دانشگاه های خارجی به منظور حفظ و گسترش ارتباطات بین المللی، اخذ پروژه های کلان مشترک با استفاده از روابط و تجارب دانشگاه و پژوهشگاه، تبادل تجربه و ارائه خدمات مشترک ‌به شرکت ها توسط مراکز رشد طرفین، اختصاص گرنت پژوهشی جهت تعریف پروژه های تقاضامحور مشترک توسط هر دو‌مجموعه، مشارکت پژوهشگاه و اعضای هیات علمی آن در شرکت های سرمایه گذار موجود در دانشگاه علم و صنعت و فراهم نمودن امکان استفاده اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه از امکانات رفاهی و ورزشی دانشگاه اشاره نمود.

قابل ذکر است، اولین جلسه هیات رئیسه مشترک پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه علم و صنعت نیز در مرداد ماه 98 در آن دانشگاه، برگزار شده بود.

10.4.99 1

10.4.99 2