دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | Monday 30 November 2020

etelaeyeاطلاعيه پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد از طريق سهميه استعدادهاي درخشان:

ثبت نام دانشجویان ممتاز متقاضی شرکت در دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی سال  1399

پژوهشگاه مواد و انرژی درخواست دانشجویان ممتاز سال آخر کارشناسی برای ورود به دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون در نیمسال اول سال تحصیلی1400-1399 را در چارچوب آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های به شرح ذیل مورد بررسی قرار می دهد و از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی - غیر انتفاعی - آزاد اسلامی و پردیس های خودگردان تعداد محدودی دانشجوی ممتاز کارشناسی پیوسته پذیرش خواهد داشت.

رشته های کارشناسی:

1. کلیه گرایش های رشته مهندسی مواد جهت پذیرش در رشته مهندسی مواد – سرامیک در مقطع کارشناسی ارشد.
  2. کلیه گرایش های رشته مهندسی مواد، مهندسی پزشکی – بیو مواد و مهندسی بافت جهت پذیرش در رشته مهندسی پزشکی – بیو مواد در مقطع کارشناسی ارشد.
  3. رشته های مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و مهندسی انرژی جهت پذیرش در رشته مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر در مقطع کارشناسی ارشد.
  4. کلیه گرایش های رشته های  مهندسی مواد، شیمی و فیزیک جهت پذیرش در رشته  نانو فناوری - نانومواد در مقطع کارشناسی ارشد.
  5. کلیه گرایش های رشته مهندسی مواد جهت پذیرش در رشته مهندسی مواد – شناسایی و انتخاب مواد در مقطع کارشناسی ارشد.

شرایط عمومی:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیأت مرکزی گزینش دانشجو.
  2. نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از حیث خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

شرایط اختصاصی:

1. دانشجویان ممتاز کارشناسی که حداکثر 8 نیمسال دانش آموخته شوند و با گذراندن حداقل سه چهارم کل واحدهای دوره تا پایان نیمسال ششم تحصیلی به لحاظ میانگین جزء 15% برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

تبصره: دانشجویانی که طول مدت تحصیلشان به دلایلی خارج از اختیار (مانند بیماری، ماموریت والدین یا همسر، زایمان) حداکثر دو نیمسال تحصیلی بیش از مدت مجاز مذکور و با تأیید کمیسیون موارد خاص دانشگاه محل تحصیل باشد نیز می توانند مدارک خود را ارسال کنند.

1. برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی – دانشجویی با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیادها و با تأیید شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم.
  2. پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش اموختگی برای یکبار امکان پذیر است.

مدارک جهت ارسال از طریق پست الکترونیکی:

1. رزومه کامل عکس دار به صورت تایپ شده(پیوست شماره 1)
  2. یک قطعه عکس پرسنلی جدید در قالب فایل JPG
  3. فرم گواهی تأیید معدل و رتبه (پیوست شماره 2)
  4. تصویر سوابق علمی و آموزشی
  5. تصویر ریزنمرات کارشناسی(هشت نیمسال)
  6. تصویر کلیه صفحات شناسنامه + تصویر کارت ملی(پشت و رو)
  7. مدرک زبان انگلیسی معتبر(در صورت وجود)
  8. مبلغ هفتصد هزار ریال (000ر700 ریال) به حساب درآمدهاي اختصاصي پژوهشگاه به شماره حساب IR800100004001020603005264 با شناسه پرداخت 341020681113537000000000000004 نزد بانك مرکزی جمهوری اسلامی واريز نموده و تصویر فیش را از طریق ایمیل ارسال و اصل فيش را در روز مصاحبه ارائه نمایید.( هزینه ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد).

تذکرات مهم:

1. داوطلبان می بایست مدارک ارسالی را حداکثر تا تاریخ 1399/05/15 به آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  حتی المقدور در یک فایل زیپ و درج کلمه «استعدادهای درخشان» و نام و نام خانودگی در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایند. بدیهی است پس از دریافت مدارک برای متقاضیان رسید ارسال خواهد شد. زمان مصاحبه و اعلام نتایج متعاقباً در سایت پژوهشگاه مواد و انرژی اعلام خواهد شد.
  2. داوطلبانی که واجد شرایط مصاحبه باشند می بایست اصل مدارکی که از طریق پست الکترونیکی ارسال نموده اند به همراه مدارک درخواستی را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  3. ارسال مدارک و تشکیل پرونده از سوی داوطلب به معنی پذیرش قطعی وی برای انجام مصاحبه نمی باشد و نتایج پس از ارزیابی و امتیاز دهی به فعالیت ها و سوابق داوطلبین تعیین و در وب سایت پژوهشگاه اعلام خواهد شد.
  4. به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.
  5. پذیرش قطعی داوطلبان منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.

داوطلبان براي اطلاع از شرايط ثبت نام، جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن  6280040-0263 داخلي161 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند.