پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۹ | Thursday 26 November 2020

etelaeyeاطلاعيه مربوط به پذيرش دانشجوي دکتری از طريق سهميه استعدادهاي درخشان:

ثبت نام اولیه دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد متقاضی شرکت در دوره دکتری بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی سال 1399

پژوهشگاه مواد و انرژی درخواست دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی – غیر انتفاعی – آزاد اسلامی و پردیس های خودگردان برای ورود به دوره دکترای بدون آزمون در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 را در چارچوب آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری شماره 21/67272 مورخ 93/04/18 و اصلاحیه آئین نامه مذکور به شماره 21/237200 مورخ 93/12/16 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (پیوست شماره1) در کلیه گرایشهای رشته مهندسی مواد برای رشته مهندسی مواد و رشته های مهندسی پزشکی – بیومواد و مهندسی بافت برای رشته مهندسی پزشکی – بیومواد  مورد بررسی قرار می دهد.

شرایط عمومی:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیأت مرکزی گزینش دانشجو
  2. نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از حیث خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد

شرایط اختصاصی:

1. داشتن حداقل میانگین نمرات 16 در مقطع کارشناسی (با احتساب معادل سازی نرم افزار سازمان سنجش آموزش کشور)
  2. داشتن حداقل میانگین نمرات 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) و (با احتساب معادل سازی نرم افزار سازمان سنجش آموزش کشور) در مقطع کارشناسی ارشد

تبصره مهم: در صورتیکه میانگین نمرات متقاضی در دوره های کارشناسی یا کارشناسی ارشد از حداقل نمره اعلام شده کمتر باشد ولی بر اساس معادل سازی توسط نرم افزار سازمان سنجش به حد نصاب برسد، داوطلب واجد شرایط ردیف های 1 یا 2 می باشد. (این معادل سازی توسط پژوهشگاه مواد و انرژی صورت می پذیرد)

1. داشتن حداقل 7 امتیاز طبق ردیف 1 جدول 1 آئین نامه پیوست شماره 21/237200 مورخ 93/12/16 با شروط زیر:
  • مقاله معتبر علمی پژوهشی داخلی یا نمایه شده بین المللی که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنما، نفر اول باشد. (مجلات پذیرش دهنده مقالات مذکور نباید در فهرست مجلات نامعتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند)
  • ثبت اختراع با داوری و تایید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
  • رتبه اول تا سوم انفرادی یا اول گروهی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا
  1. کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه مطابق با آئین نامه
  2. فقط دانش آموختگانی که تاریخ فراغت از تحصیل آنها از فروردین ماه سال 97 به بعد و دانشجویانی که تا پایان شهریور ماه 99 از پایان نامه خود دفاع خواهند نمود و فارغ التحصیل شوند می توانند متقاضی شرکت در مصاحبه باشند.

مدارک جهت ارسال از طریق پست الکترونیکی:

1. رزومه کامل عکس دار به صورت تایپ شده (پیوست شماره 2)
  2. یک قطعه عکس پرسنلی جدیددر قالب فایل JPG
  3. تصویر مقالات چاپ شده کامل بر اساس بند 4 شرایط اختصاصی
  4. تصویر مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد
  5. تصویر ریزنمرات کارشناسی و ریز نمرات کارشناسی ارشد (با قید معدل بدون پایان نامه)
  6. تصویر صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه
  7. تصویر صفحه اول و چکیده پایان نامه کارشناسی ارشد
  8. تصویر کلیه صفحات شناسنامه + تصویر کارت ملی (پشت و رو)
  9. تصویر مدرک نظام وظیفه (آقایان)
  10. فرم گواهی معدل و رتبه (پیوست شماره 3)
  11. تصویر مدارک مربوط به جدول شماره 1 اصلاحیه آئین نامه مذکور به شماره 21/237200 مورخ 93/12/16

(در صورت خوانا نبودن تصاویر، مدارک بررسی نمی شود.)

تذکرات مهم:

1. داوطلبان باید مدارک ارسالی را حداکثر تا تاریخ 1399/05/15 به آدرس الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید حتی المقدور در یک فایل زیپ و درج کلمه «استعدادهای درخشان» و نام و نام خانودگی در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایند. پس از دریافت مدارک برای متقاضیان رسید ارسال خواهد شد. اسامی واجدین شرایط و زمان مصاحبه همچنین سایر مدارک دیگر متعاقباً در اطلاعیه شماره 2 اعلام خواهد شد.
  2. طبق اطلاعیه شماره 2، اسامی داوطلبانی که واجد شرایط مصاحبه می باشند متعاقباً اعلام خواهد شد بدیهی است ارسال مدارک و تشکیل پرونده از سوی داوطلب به معنی پذیرش قطعی وی برای انجام مصاحبه نمی باشد.
  3. به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.

داوطلبان جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن‌  9-6280040-0263 داخلي 161 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند.