پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۹ | Thursday 26 November 2020

30.4.99 2برگزاری جلسه مشترک شبکه نانوفناوری جهان اسلام و شبکه آموزش مجازی جهان اسلام

دبیرخانه شبکه نانو فناوری کشورهای اسلامی (INN)؛ با مسئولیت پژوهشگاه مواد و انرژی به‌منظور افزایش توانمندی و تقویت موضع این نهاد در سطح ملی و بین­ المللی،  اقدام به همکاری با دیگر نهادهای مرتبط با کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (COMSTECH)  نموده است و در این راستا، همکاری با دفاتر زیر مجموعه‌های این سازمان را که در داخل کشور مستقر می‌باشند، به‌عنوان نخستین اقدام در دستور کار خود قرار داه است.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، گام اول این همکاری‌ها طی نشستی مجازی با مسئولین شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام (CINVU)، با حضور دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر محمود کاظم زاد رئیس دبیرخانه دائمی شبکه نانو فناوری کشورهای اسلامی در پژوهشگاه و تیمی از کارشناسان ذیربط، دکتر علی کریمی مرید معاون امور راهبردی و رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و آمنه نجم الدینی مدیر اجرایی این شبکه برداشته شد .

در این نشست ضمن تاکید بر توسعه همکاری متقابل و تقویت ارتباطات بین المللی، درخصوص پتانسیل‌های موجود و راهکارهای کاهش مشکلات احتمالی موجود در فعالیت‌های بین‌المللی گفتگو شد.

دکتر کریمی در این جلسه بر تجارب ارزشمند سازمان متبوع خویش مبنی بر چگونگی استفاده از ظرفیت‌های سازمان همکاری کشورهای اسلامی و نقش مثبت رایزنان فرهنگی سفارت‌های جمهوری اسلامی در کمک به شکل گیری همکاری‌های آموزش مجازی در این کشورها تاکید کرد.

در پایان مقرر گردید؛ به‌منظور ایجاد بستر مناسبی جهت همکاری اجرایی در عرصه عمل بین این دو نهاد،  تفاهم‌نامه ای مبنی بر نحوه همکاری و هم افزایی توانمندی‌ها تنظیم گردیده و به امضای روسای دو مجموعه برسد.