شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ | Saturday 16 January 2021

تیم جدید مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی فعالیت های خود را در راستای برنامه پیشنهادی یکساله ارائه شده به ریاست پژوهشگاه از نیمه خرداد ماه سال جاری به صورت رسمی آغاز نموده است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این تیم با سرلوحه قرار دادن اهدافی از جمله شناسايي و مستند سازي فرايندهاي انتقال فناوري و تجاري سازي در پژوهشگاه، تشويق مديران صنايع و صاحبان سرمايه به مشاركت در شرکت های دانش بنیان این مرکز ، هماهنگ سازي و هدفمندسازي پژوهش­ها در راستاي تجاري سازي آن ها، ايجاد شبكه هاي ارتباطي (فن بازار) بين متخصصان براي تسهيل تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشي، حفاظت از دارايي­هاي فكري، شناسائي ايده ها و ثبت اختراعات پژوهشگران پژوهشگاه، کمک به جذب بیشتر کارآموزان و فارغ التحصیلان در بازار کار و ایجاد شغل و همچنین افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و ایجاد واحدهای صنایع کوچک و متوسط فنی و تخصصی که بتوانند در بازار کار رقابت‌پذیر باشند، فعالیت خود را از سر گرفت.

مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی در راستاي نیل به سياست هاي تجاری سازی، کارآفرینی، انتقال تکنولوژی و تبدیل علم به ثروت در پژوهشگاه مواد و انرژی تشکیل شده است که می تواند وظیفه تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشي و تسهیل زمینه تبدیل دستاوردهاي پژوهشي به محصولات تجاری را فراهم آورد که امید است با تشکیل شرکت های زایشی دانش بنیان علاوه بر توانمند سازی این شرکت ها در کسب وکار بتواند در راستای منویات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و نگاه به توانمندی های داخلی گام های موثری بردارد.

گفتنی است، مرکز رشد یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که به منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده تأسیس می‌شود و با ارایه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند. استفاده از مراکز رشد، امروزه به عنوان یکی از ابزارهای پذیرفته شده برای تبدیل خلاقیت‌ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به محصولات قابل ارایه به بازار و توسعه کارآفرینی محسوب می‌شود. در ادبیات کارآفرینی، مراکز رشد، مراکزی هستند که برای پرورش یا ایجاد کسب و کارهای کوچک در زمينه تحقيقات كاربردي و توسعه اي، طراحي مهندسي، مهندسي معكوس، انتقال فناوري، ارائه خدمات تخصصي در جهت تجاري كردن نتايج تحقيقات فعالیت می نمایند. این مراکز دارای مکان فیزیکی و تسهیلات مشترک از جمله فضاى ادارى، فنى و آزمايشگاهى همراه با خدمات حمايتى و همچنين شبكه سازى و برخى خدمات جانبى هستند.