دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹ | Monday 28 September 2020

etelaeyeاطلاعیه مربوط به برگزاري مصاحبه و سنجش علمي آزمون ورودي دوره دكتري سال 99:

برگزاری مرحله مصاحبه و سنجش علمی آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D.»  (نيمه متمركز) پژوهشگاه مواد و انرژی (سال 1399)

داوطلب محترم دوره دکتری:

پيرو اطلاعيه سازمان سنجش و آموزش كشور درخواست می شود تصویر مدارك ذيل را حداکثر تا آخر وقت اداری روز یکشنبه مورخ 06/30/ 1399 از طریق پست الكترونيكي به آدرس  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در یک فایل فشرده(zip یا rar)* و با درج کلمه «آزمون دکتری» و نام و نام خانودگی و رشته در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایید. پس از دریافت مدارک از طریق پست الکترونیکی برای متقاضیان حداکثر ظرف مدت 48 ساعت، پیغام رسید ارسال خواهد شد. بدیهی است مدارک ناقص و غیرخوانا بررسی نخواهد شد.

* کلیه مدارک می بایست به صورت خوانا اسکن شده باشد.

* داوطلبان می بایست اصل کلیه مدارک را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

زمان مصاحبه: کلیه داوطلبان با همراه داشتن اصل مدارک که توسط ایمیل ارسال نموده اند طبق
زمان بندی انجام شده بر اساس حرف اول نام خانوادگی به شرح ذیل، در روزهای تعیین شده راس ساعت 8:00 صبح در پژوهشگاه حضور داشته باشند.

کد رشته محل

رشته محل

دوشنبه

99/07/07

سه شنبه

99/07/08

چهارشنبه

99/07/09

شنبه

99/07/12

یکشنبه

99/07/13

مهندسی مواد و متالورژی(روزانه)

از حرف «الف» الی «خ»

از حرف «د» الی «غ»

از حرف «ف»
الی «ی»

مهندسی پزشکی
 بیو متریال(روزانه)

از حرف «الف» الی «س»

از حرف «ش» الی «ی»

توضیح: این برنامه غیر قابل تغییر می باشد و فقط داوطلبانی که روز مصاحبه آنها با روز مصاحبه در سایر دانشگاه ها بر اساس کارنامه سنجش تداخل دارد می توانند با دفتر تحصیلات تکمیلی هماهنگی لازم را حداکثر تا تاریخ 06/30/ 1399بعمل آورند.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل شناسنامه و کارت ملی
  2. مدرک نظام وظیفه بر اساس مفاد دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور
  3. رزومه كامل (CV) شامل مشخصات فردي، تحصيلي و دستاورد هاي علمي (در قالب پیوست فرم شماره 1)
  4. کارنامه اعلام نتیجه اولیه آزمون و کارنامه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور
  5. گواهي موقت يا دانشنامه و یا گواهي دانشجوي سال آخر (پیوست فرم شماره 2)
    به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي ارشد
  6. رونوشت صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه به همراه چکیده پایان نامه
  7. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي

10.گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كاردانی (در صورت داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته)

1. مدرک زبان انگلیسی صرفاً جهت مصاحبه (اختیاری)
  2. اصل پايان نامه دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد (بصورت دستی در روز مصاحبه به همراه آورده شود.)
  3. معرفي‌نامه مبني بر صلاحيت تحصيل در دوره دكتري، از حداقل دو نفر از استادان قبلي (ترجیحاً مقطع کارشناسی ارشد) به صورت مهر و موم شده در پاکت (پیوست فرم شماره3) (بصورت دستی در روز مصاحبه به همراه آورده شود.)
  4. مبلغ 000ر500ر1 ريال به حساب پژوهشگاه مواد و انرژی به شماره حساب IR800100004001020603005264 با شناسه پرداخت 341020681113537000000000000004
    نزد بانك مرکزی جمهوری اسامی واريز شود و تصویر فیش از طریق ایمیل ارسال شود. لازم است اصل فيش در روز مصاحبه توسط متقاضی ارائه گردد. ( هزینه ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.)
  5. مستندات دستاوردهای علمی شامل (چاپ یا پذیرش مقالات در مجلات علمی – پژوهشی علمی – ترویجی و کنفرانس های معتبر خارجی و داخلی، تالیف یا ترجمه کتاب، و کسب جایزه های ملی و بین المللی...) مطابق با مطالب درج شده در رزومه علمی پیوست از طریق ایمیل ارسال و اصل آنها در روز مصاحبه ارائه شود.
  6. داوطلبان استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران می بایست اصل معرفی نامه از مراجع ذیربط را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  7. داوطلبان استفاده از سهمیه هیأت علمی می بایست اصل گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع که به تأیید بالاترین مقام مسئول رسیده باشد را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  8. گواهی تأیید شده رتبه اول تا سوم در رشته / گرایش در مقطع کارشناسی ارشد (اختیاری)

محل انجام مصاحبه : استان البرز، کرج، مشکین دشت، بلوار امام خمینی، پژوهشگاه مواد و انرژی

• داوطلبان براي اطلاع از شرايط ثبت نام و جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن‌هاي 6280040-0263 داخلي 161 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند.