جمعه ۹ آبان ۱۳۹۹ | Friday 30 October 2020

ارتقای رتبه مجلات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در ارزیابی سال 1398 نشریات علمی کشور

چهار نشریه علمی-پژوهشی مجله بين المللی مهندسی(IJE) ، مجله انرژی های تجدیدپذیر و محیط زیست (JREE) ، مجله(ACERP)  و مجله مواد و فناوریهای پیشرفته  (JAMT)، با صاحب امتیازی پژوهشگاه مواد و انرژی، در ارزیابی سال ۱۳۹۸، موفق به کسب رتبه های برتر در کشور شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر فاطمه سادات ترک نیک مسئول دفتر متمرکز مجلات علمی پژوهشگاه با اعلام این خبر گفت: در سطح بندی جدید کمیسیون نشریات علمی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۸ و بر اساس آیین‌نامه مصوب  نشریات علمی وزارت عتف، نشریات علمی-پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی، موفق به ارتقاء رتبه های علمی زیر شدند:

- International Journal of Engineering  (IJE) :  کسب رتبه بین المللی.

- Journal of Renewable Energy and Environment  (JREE) : کسب رتبه الف.

- Advanced Ceramics Progress  (ACERP)  : کسب رتبه ب.

-  نشریه مواد و فناوریهای پیشرفته  (JAMT) : کسب رتبه ب.

گفتنی است، در امتیازدهی به نشریات، 6 معیار؛ انتشار به موقع و ضوابط آیین نامه نشریات، داشتن وبگاه استاندارد، زیر ساخت‌ها و اطلاعات شناسنامه‌ای نشریه، رعایت آیین نگارش، ساختار و کیفیت مقالات، رعایت فرآیند پذیرش مقالات و داوری تخصصی، وضعیت نشریه در نمایه‌های استنادی، تخصصی و اجتماعی و به‌کار گیری مقررات و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای رعایت اخلاق علمی نشر و جلوگیری از بروز تخلفات علمی، مدنظر بوده است. کسب امتیاز از رتبه Q1-Q4 در پایگاه های نمایه شده Scopus و JCR و عضویت در Web of Science، منجر به احراز رتبه "بین المللی" شده است.

مسئول دفتر متمرکز مجلات علمی پژوهشگاه، با تبریک این موفقیت به تمامی اعضای هیات تحریریه مجلات، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارمندان پژوهشگاه، از زحمات تمامی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقاطع ارشد و دکتری که به عنوان نویسنده و داور مقالات، باعث ارتقای کیفیت نشریات شده اند، قدردانی نمود.

دکتر ترک نیک، ضمن تاکید بر رسالت دفتر متمرکز مجلات علمی پژوهشگاه که موجب بهره وری زمان-موثر تلاش نیروهای انسانی پشتیبان مجلات (مدیر مسئول، سردبیران، اعضای هیئت های تحریریه، اعضای مشاور هیئت های تحریریه، کارشناسان مجلات، ویراستاران ادبی و علمی، كارشناسان طراحی و صفحه آرایی، كارشناسان فنی انتشار، کارشناسان پشتیبانی IT و کارشناسان مالی) می شود و با ثبت پژوهش های فاخر کشور عزیزمان در قالب مقالات تخصصی، می تواند سهم شاخصی در ارتقای کیفی و کمی جایگاه علمی پژوهشگاه و ایران داشته باشد، از تمامی نویسندگان و داوران ارجمند مجلات نیز خواست تا دست‌اندرکاران مجلات را همچنان مرهونِ راهنمایی، همکاری و همیاری هر چه بیشتر خود، قرار دهند.

ije