جمعه ۹ آبان ۱۳۹۹ | Friday 30 October 2020

14.7.99 1برگزاری وبینار ضد عفونی و ایمنی فیزیکی در برابر کرونا

"وبینار ضد عفونی و ایمنی فیزیکی در برابر کرونا" با سخنرانی دکتر ابوذر مسعودی رئیس پژوهشکده نیمه هادیها پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر عزیز اله شفیع خانی و مهندس سعید بذرایی در پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري در تاريخ 30 مهرماه 1399 ساعت 10 صبح برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای  ملی- تخصصی در پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري است که با حضور اعضای هیات علمی، محققان و مسئولان دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی و فناوری سراسر کشور برگزار می شود.

این وبینارها که با مصوبه شورای سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود، سراسری بوده و با شرکت پژوهشگران، دانش پژوهان و دانشجویان حوزه سلامت سراسر کشور به صورت آنلاین (مجازی) و کاملا رایگان برگزار می شود.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به آدرس http://nigeb.ac.ir/ مراجعه نموده و فرم مخصوص ثبت نام را تکمیل و ارسال نمایند.

گفتنی است برای شرکت کنندگان این وبینار، گواهی حضور  صادر می گردد.