چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | Wednesday 2 December 2020

2118DFD9 C8F5 40A8 827A D351B3B98A91یازدهمین نشست مجازی روسا، معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و فناوری برگزار شد

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونین این وزارتخانه، یازدهمین نشست روسا، معاونین و مدیران بین المللی دانشگاهها، موسسات و مراکز آموزش عالی و پژوهش و فناوری وزارت علوم به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این دوره که به علت شیوع ویروس کرونا به‌طور مجازی برگزار شد، دکتر خاوندی رئیس پژوهشگاه، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر نادری سرپرست امور بین الملل و دکتر کاظم زاد سرپرست دبیرخانه شبکه نانوفناوری جهان اسلام شرکت کردند.

در این جلسه، روسای دانشگاهها و پژوهشگاههای منتخب به ارائه گزارش فعالیتهای بین الملل خود در دوران کرونا پرداختند و ابتکارات خود را جهت تبدیل این تهدید به فرصتی جهت پیشبرد فعالیتهای بین المللی در خصوص جذب دانشجویان به صورت مجازی و برگزاری جلسات و وبینارهای بین المللی بیان کردند.

همچنین معاونین و مدیران بین الملل دانشگاههایی که به عنوان مرجع ملی همکاری بین المللی با کشورهای مختلف مشخص شده بودند به بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی پیشبرد پروژه های بین المللی مشترک پرداختند.