سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | Tuesday 15 October 2019

21.9.97 2چهاردهمین سمينار الكتروشيمي ایران با مشارکت انجمن الكتروشيمي ايران و پژوهشگاه مواد و انرژی و با حضور پژوهشگران و اساتید این حوزه در سالن شهید بیات موحد این پژوهشگاه آغاز به کار کرد.

دکتر معصومه جواهری دبیر علمی این سمینار از ارسال 147 مقاله به دبیرخانه این سمینار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر جواهری افزود: این مقالات شامل 36 مقاله در زمینه الکتروشیمی تجزیه،12 مقاله الکتروشیمی فیزیک،17مقاله در حوزه بایو،42 مقاله در بخش انرژی و ذخیره سازی، 24 مقاله در نانوالکتروشیمی و 16 مقاله در خوردگی فلزات الکتروشیمی می باشد.

وی اظهارداشت: برگزاری این سمینار باعث همکاری و همفکری میان اعضای هیات علمی و دانشجویان و پژوهشگران این حوزه و تقویت ارتباط با صنعت می شود.

در این سمينار از پروفسور ابوالقاسم دولتی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و پروفسور سهیلا جوادیان عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پیشکسوتان حوزه الکتروشیمی تقدیر شد.

گفتنی است، چهاردهمین سمینار الکتروشیمی ایران تا پنجشنبه 22 آذرماه جاری ادامه دارد.

21.9.97 4

21.9.97 5