سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | Tuesday 15 October 2019

A0271249 0EEA 4AF1 97F2 323A3C8F2E5Fدکتر مسعود مظفري عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در بيستمين جشنواره جوان خوارزمي موفق به کسب رتبه دوم پژوهش‌هاي بنيادي شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، " ارائه راهکارهاي مهندسي براي ترميم بافت‌ها و اندام‌هاي آسيب ديده " طرح دکتر مظفری در گروه تخصصی زيست فناوري و علوم پايه پزشكي است که در این دوره از جشنواره خوارزمی انتخاب و به عنوان رتبه دوم پژوهش‌هاي بنيادي مورد تجلیل قرار گرفت.

مراسم تجلیل و تقدير از برگزيدگان بيستمين جشنواره جوان خوارزمي با حضور دکتر منصور غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر فاطمه مهاجراني رئيس مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان و جمعی از اساتید دانشگاه‌ها و صاحبان صنایع، دوشنبه 26 آذرماه مقارن با هفته پژوهش در محل سازمان سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران برگزار شد.

در این جشنواره از بین ۶۷۵ طرح ارسالی، ۳۷۵ طرح که دارای شرایط شرکت در جشنواره بودند، در ۱۶ گروه تخصصی گروه بندی و توسط اعضای هیات علمی مورد داوری قرار گرفتند و پس از داوری تخصصی و بررسی های کارشناسی علمی، از ۱۲ طرح در بخش دانش پژوهان و فناوران و ۳۱ طرح در بخش دانش‌آموزی به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

طي اين مراسم، به 12 طرح برگزيده جشنواره جوان در بخش دانش پژوهان و فناوران و 31 طرح برگزيده در بخش دانش‌آموزي، تندیس و جوایزی اهدا شد.

در این آئین دکتر غلامی پیش از آغاز رسمی اختتامیه جشنواره جوان خوارزمی از نمایشگاه طرح های برگزیده بازدید و با صاحبان این طرح ها که از دانش آموزان، دانشجویان و اعضای هیات علمی جوان کشور بودند به گفتگو پرداخت.

مجموعه پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن تبریک به دکتر مظفری به مناسبت کسب این افتخار، آرزوی موفقیت های بیشتر و پی در پی برای ایشان و کلیه همکاران را دارد.