يكشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | Sunday 18 August 2019

نخستین رویداد کارآفرینی دانشجویی در گرایش مواد و انرژی

19.3.98 1در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد:

نخستین رویداد کارآفرینی دانشجویی در گرایش مواد و انرژی

نخستین رویداد کارآفرینی دانشجویی در گرایش مواد و انرژی (مرک‌آپ)، به همت مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و با همکاری انجمن علمی دانشجویان و شرکت پیشتازان نوین مواد و انرژی (پیمان)، در سالن شهید علی‌محمدی این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سعید رهگذر سرپرست مرکز رشد پژوهشگاه، هدف از برگزاری این دوره را آشنایی دانشجویان با فضای کارآفرینی، کسب و کار و همچنین شناخت استعدادها، ترغیب کارجویان به خوداشتغالی، عملی نمودن ایده‌های کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد.

در این کارگاه، دکتر محمدرضا دادفر مدیرعامل شرکت پیشتازان نوین مواد و انرژی، با بیان اینکه کارآفرینی به معنای بهره‌گیری از فرصت‌های فراموش شده است، بر شناخت و کشف استعداد، علایق و ایجاد مهارت در خود جهت حرکت در مسیرهای کارآفرینی به ویژه با انجام کار گروهی، همکاری و اشتراک‌گذاری ایده‌ها، تاکید نمود.

دکتر محمدی یکی از مربیان این رویداد نیز با اشاره به اکوسیستم کارآفرینی، به تبیین مراحل شش‌گانه توسعه استارت آپ از شکل‌گیری ایده تا رشد، ایجاد و سازماندهی آن پرداخت.

از سرفصل‌های تدریس شده در این کارگاه دو روزه می‌توان به اکوسیستم کارآفرینی و مراحل توسعه استارت آپ، ایده‌پردازی و روش‌های خلاقیت‌پروری، نحوه تیم‌سازی و ایجاد هم‌افزایی بین اعضای تیم، تهیه مدل و طرح کسب و کار برای ایده، روش‌های تامین مالی برای شرکت‌های نوپا، نحوه تجاری‌سازی و ورود به بازار، مباحث حقوقی و مالکیت فکری اشاره نمود.

در این دوره که با حضور 30 نفر از دانشجویان پژوهشگاه و در قالب ده تیم ایده برگزار شد، ایده‌های هر تیم ارائه و با راهنمایی مربیان فرآیند تیم‌سازی و ایده‌پردازی مورد بازبینی و ارتقا قرار گرفت.

گفتنی است، پس از داوری ایده‌ها توسط مربیان، سه ایده‌؛ تولید پوشش زخم گیاهی (یاسمن قیاسی، حصنا نخودچی و یگانه مویدی)، تولید ایمپلنت دندان به روش SLA (علی مرادی‌فرد، علی سامیان، مهدی قنبری‌ها و آزاده دوستی) و نورپردازی سلامت محور (میلاد زندی، مرجان مهرعلی، مهران اسلامی) به ترتیب به عنوان ایده های برگزیده انتخاب شدند.