پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | Thursday 12 December 2019

2.5.98 1دوره آموزشی با عنوان "آشنایی با قوانین و مهارت‌های کسب و کار (با تاکید بر شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان) توسط مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و با همکاری پارک علم و فناوری البرز، در سالن شهید علی‌محمدی پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، این کارگاه آموزشی با هدف توانمندسازی افراد، شرکت‌ها و کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیان توسط دکتر مسعود منشدی مشاور حقوقی پارک علم و فناوری استان البرز و با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، دانشجویان، واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و همچنین تعدادی از کارشناسان پژوهشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی، مباحثی همچون مقررات صدور چک، آشنایی با کارکردها و ظرفیت‌های انواع شرکت‌های تجاری، آیین نگارش و شیوه تدوین و تنظیم انواع قراردادها، بسترهای قانونی شرکت‌های دانش‌بنیان، مسئولیت‌های قانونی اشخاص حقیقی و حقوقی، آشنایی با تشکیلات قضایی و دادگستری و نحوه مراجعه به آنها و دفاع از حقوق خود، ارائه شد.