يكشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | Sunday 18 August 2019

موفقیت عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در چالش نوآوری با عنوان: «طراحی دستگاه حفاظت خوردگی جریان تزریقی در شناورها»

5.5.98 1رویداد چالش نوآوری «طراحی دستگاه حفاظت از خوردگی جریان تزریقی در شناورها» در دانشگاه آزاد یادگار امام (ره) شهرری برگزار شد و از نفرات برتر این رویداد تجلیل به‌عمل آمد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این رویداد، دکتر سعیدرضا الله کرمی از دانشگاه تهران رتبه اول، دکتر ابوذر مسعودی از پژوهشگاه مواد و انرژی رتبه دوم ، شرکت دانش‌بنیان برنا الکترونیک رتبه سوم و دکتر طهرانی از دانشگاه آزاد رتبه چهارم را کسب کرده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

طرح پژوهشگاه و نوآوری آن در استفاده از جریان پالسی جهت حفاظت کاتدی شناور دریایی می‌باشد که توسط دکتر مسعودی به‌عنوان مسئول پروژه و با همکاری دکتر ایمان دانایی از دانشگاه صنعت نفت آبادان و مهندس ثریا برنای زنوزی و مهندس محیا نانگیر از پژوهشگاه مواد و انرژی انجام شده است.

بر اساس این گزارش، در این چالش، 26 طرح ارائه شد و مورد داوری داوران طرح قرار گرفت که در نهایت از بین آنها، 6 طرح نهایی انتخاب و معرفی گردید.

این چالش نوآوری با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) برگزار شد.

گفتنی است، چالش‌های مطرح شده در این رویداد برگرفته از نیازهای صنعت می باشد و طرح‌‌های پذیرفته شده مورد توجه صنعتگران قرار گرفته و حمایت خواهد شد.