پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | Thursday 12 December 2019

7.8.98 1با همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی؛

دبیرخانه شبکه نانو فناوری جهان اسلام (INN) در دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو حضور خواهد یافت

دبیرخانه شبکه نانو فناوری جهان اسلام(INN) (مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی) در دوازدهمین دوره جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو امسال که از  ۱۸ تا ۲۱ مهرماه ۱۳۹۸در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، سالن خلیج‌فارس برگزار می شود، حضور خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در جشنواره فناوری نانو، نهادهای فعال در سه قالب ذیل شرکت می‌کنند:

• مراکز علمی شامل دانشگاه و پژوهشگاه، آزمایشگاه، پارک و مرکز رشد.
  • نهادهای ترویجی شامل باشگاه دانش‌آموزی، فروشگاه کتاب تخصصی، انجمن‌های دانشگاهی و شرکت‌های آموزشی.
  • شرکت‌های صنعتی در ۱۲ بخش سازندگان تجهیزات، خودرو، آب و محیط زیست، بهداشت و سلامت، ساختمان، کشاورزی و بسته بندی، نانومواد، نساجی، نفت و صنایع وابسته، بازرگانی؛ شرکت‌های مشاوره‌ای – خدماتی و کارگزاران خدمات فناوری و بخش بین‌الملل.

برگزاری کارگاه‌های تخصصی و مراسم تجلیل از برترین‌ محصولات دارای تاییدیه فناوری نانو از دیگر برنامه‌های این جشنواره می‌باشد.

جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو به همت معاونت علمی ستاد توسعه فناوری نانو از سال ۱۳۸۷، هرساله با هدف پیگیری برنامه‌های تعیین‌شده در سند چشم‌انداز توسعه فناوری نانو و معرفی دستاوردهای فناوری نانو به مردم، پژوهشگران و مسوولان، برگزار می‌شود.

گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند جهت بازدید از غرفه دبیرخانه شبکه نانو فناوری جهان اسلام (INN) (مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی)، به طبقه دوم سالن خلیج‌فارس، غرفه 1 مراجعه نمایند.